Játékokat és könyveket gyűjtenek a beteg gyerekeknek – Pécsett is

Játékokat és könyveket gyűjtenek szeptember 9-ig a beteg gyerekeknek országszerte az egyik pénzintézet fiókjaiban.

hirdetés

A K&H gyógyvarázs programban a segíteni szándékozók már nem használt, de még jó állapotban lévő játékokat, könyveket adhatnak le 50 K&H fiókban. Az összegyűlt ajándékokat 35 kórház gyermekosztályán osztják szét ősszel – közölte a pénzintézet az MTI-vel.

A gyermek-egészségügyi program eredményeként az elmúlt 4 évben mintegy 11 ezer könyvet és játékot adományoztak több mint 50 kórház gyermekosztályának.

Az ajándékokat Berettyóújfalun, Bonyhádon, a budapesti Margit körúton, a Móricz Zsigmond körtéren, a Keleti pályaudvarnál, a Béke utcában, Budaörsön, Celldömölkön, Csongrádon, Egerben, Fehérgyarmaton, Fonyódon, Győrben, Gyulán, Hajdúböszörményben, Hatvanban, Hódmezővásárhelyen, Jászberényben, Kaposváron, Kecskeméten, Keszthelyen, Kiskunlacházán, Kisújszálláson, Kisvárdán, Komáromban, Körmenden, Mezőkövesden, Miskolcon, Mosonmagyaróváron, Nagykanizsán, Nagykőrösön, Orosházán, Pápán, Pásztón, Pécsett, Salgótarjánban, Sárbogárdon, Sátoraljaújhelyen, Soltvadkerten, Sopronban, Szegeden, Székesfehérváron, Szigetváron, Szolnokon, Tamásiban, Tapolcán, Tatán, Várpalotán, Vecsésen és Veresegyházán várják a K&H bankfiókjaiban.