Újabb tragédia: sörben úszott a pécsi belváros

És sajnos, megint nem mi jártunk arra. Egyik olvasónk munkába menet kapta majdnem a nyakába az égi áldást. De szerencsére vagy szerencsétlenségére épp előtte szakadt ki a rakomány a teherautóról. Nem sérült meg senki.

hirdetés

Péntek reggel, fél nyolc magasságában már csörömpöltek az üvegek hol máshol, mint a Száz éves borozó előtt. De most nem a pécsi kocsmában történt incidens, hanem az előtt borult több ezer liter sör az útra. Mutatjuk:

 

sör
Nem sokáig bírta a rakomány a sörgyártól

Ezt a szemet cseppet sem gyönyörködtető látványt egyik olvasónk fotózta, akinek elmondása három fiatalember próbálta menteni a menthetőt és pakolta szomorúan a sörösüvegeket. A rakomány majdnem fele épségben maradt, a másik része viszont a Hungária utca aszfaltjára került.

– Igazából hetek óta le van zárva a Hungária utca, mert ott karbantartási munkálatok zajlanak. Ezért nem is értem, mit kereshetett arra a teherautó – meséli Orsi, aki küldte nekünk a képet.

A szerencse a szerencsétlenségben, hogy senki nem sérült meg és mivel most arra nem nagyon van forgalom, ezért dugót sem okozott a reggeli forgalomban a baleset.

A pécsi sörökre amúgy mostanában nagyon rájár a rúd. Egy régi balesetben a pécsi sörök potyogtak le a kamionról. Itt egy kicsivel nagyobb volt a kár. Íme:

Budapest, 2015. november 23. Sörösrekeszek és üvegek, egy teherautó leborult rakománya az úton az M0-s és az M51-es autóút csomópontjában lévõ körforgalomban 2015. november 23-án. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

  • Kelemen Imre

    Ahogy elnézem ez csak göngyöleg, és a gyárba tartott! “Több ezer liter sör” Egyszerű hírverés!

  • A szívem szakad meg! Egyperces néma csendet rendelek el a balesetben elfolyt folyékony kenyerekért.