Ezek a strandok nyitnak pünkösdkor Baranyában!

A pünkösdi hétvégén nyílik meg a vidéki strandok, fürdők többsége a koronavírus-járvány miatt elrendelt biztonsági előírások betartásával, a fürdőkben egyelőre csak a kültéri medencéket lehet használni. Mutatjuk, Baranyában hol csobbanhatunk!

Harkányi fürdő

A Harkányi Gyógyfürdő strandja május 29-én nyílik meg. A fürdő minden nap 10 óra és este 6 óra között lesz nyitva, egyelőre csak az 5. és 6. medencékben (Lepke-medence) csobbanhatunk. Azonban a gyógymedencék, valamint gyógy- és wellness-szolgáltatások egyelőre még nem vehetők igénybe.

hirdetés

További részletekért kattints ide.

A távolságtartásra figyelni kell majd

Siklósi Termálfürdő

A Siklósi Termálfürdő szintén május 29-től várja vendégeit. Kinyitnak a kültéri medencék, a sportmedence, a melegvizes termálmedence, a gyermekmedence, és a vendéglátóegységek is: az étterem, a kinti lángosbüfé és a hotelterasz. A fürdő hétfőtől vasárnapig 10 órától 19 óráig lesz nyitva.

Kattints a részletekért.

Pécsi Hullámfürdő

A pécsi Hullámfürdő kültéri medencéi május 30-án nyílnak meg. Mint mi is megírtuk, a korlátozások enyhítése után megkezdődött a fürdő előkészítése a nyitásra, a szokottnál nagyobb létszámmal végzik most a munkákat a szakemberek, tisztítják és fertőtlenítik a medencéket, majd feltöltik vízzel.

Már javában zajlik a medencék előkészítése

Hertelendi Termálfürdő

A pünkösdi hétvégétől látogatható a Hertelendi Termálfürdő strandja is. Május 29-től újra nyitják a kültéri medencéket és a vendéglátóegységeket. Az osztott ülő- és a pancsoló medencén kívül 6 kültéri medence várja a vendégeket.

További részletek ide kattintva olvashatók.

Hirdetés