Mindenki nyugodjon le, szerencsére bőven akadnak még fesztiválok a nyáron!

Imádsz fesztiválozni, sosem elég a jobbnál jobb bulikból? Ez esetben jó hírünk van, nyár végéig még rengeteg rendezvény vár rád Pécsett és a környéken. Mutatjuk őket egy csokorban. 

Családosok számára kötelező!

Szinte minden fesztiválon szerveznek már valamilyen formában gyermekprogramokat is, így nehéz külön választani a kifejezetten családoknak szóló eseményeket. Mi azért megpróbáltuk, íme a kedvenceink.

III. Dunamenti Halfesztivál Mohács – 07.20.

A végtelenségig sorolhatnánk a rengeteg programot, amit egy napba sűrítettek a mohácsi szervezők. Gyereksarok, főzőverseny, kulináris élmények, tánccsoportok, koncert, utcabál, hogy csak néhány példát említsünk. A részletek ITT találhatóak.

IV. Szigetvári Ostromnapok Fesztivál – 08.2-3.

Koncertekkel és érdekes bemutatókkal készülnek a hagyományos rendezvény szervezői. ITT láthatjuk a részleteket.

 

 

Siklósi Várfesztivál – 08.11.

Ha a család apraja-nagyja imádja a történelmet, érdeklődik a csaták és fegyverek, vagy csak a korhű jelmezek iránt, semmiképp ne hagyja ki a programot, ahol többek között lovasbemutató is lesz. KATT IDE a részletekért.

Szamárfül Családi Fesztivál – 08.23-25.

A pécsi családosok egyik kedvenc fesztiválja a Zsolnay-negyedben várja idén is a szórakozni vágyókat. A színes programok, jókedv és szuper játékok garantáltak, ITT láthatunk további részleteket.

Állatkertek éjszakája – 08.30-31.

A pécsi állatkert idén is két éjszakán át szervez programokat kicsiknek és nagyoknak. Minden állatimádónak ott a helye, IDE KATT a programért.

Pancsolnál és közben buliznál? Íme, itt a lehetőség!

Kinek mi a buli? Egyeseknek az, hogy zenét hallgatnak és iszogatnak, beszélgetnek közben. Másoknak a sport, a verseny jelenti az igazi kikapcsolódást. Mindkettőre lesz alkalom, mutatjuk.

XXVI. Harkányi Fürdőfesztivál – 07.19-21.

Idén is várnak mindenkit a Harkányfürdő legnagyobb rendezvényére. Gyerekprogramok, sportesemények és persze sztárfellépők dögivel, ÍME a részletes program.

Doboz Fesztivál Pécs – 07.20.

A Pécsi Pollack Strandon a Doboz Mozgásközpont által szervezett minifesztiválon a legkülönbözőbb vízi és szárazföldi mozgásformákat próbálhatják ki a résztvevők, ITT láthatjuk, mik is ezek pontosan.

VII. Hertelendi Fürdőfesztivál – 08.10-11.

Számos szórakoztató programmal, koncertekkel, táncbemutatókkal, színházi előadással, családi és sportprogramokkal várják a vendégeket, részletekért KATT.

A rock örök? A rock örök. 

Mázlija van idén nyáron is a rockereknek. Ugyan a Rockmaraton elköltözött a megyéből, több kisebb fesztivál kárpótolhatja őket egy kicsit, ha nem jutottak el Dunaújvárosig, hogy headbangelhessenek kedvenc zenekaraik koncertjein.

XXII. Délnyugati Party Abaliget – 08.1-4.

A South-Western Bikers motoros klub hagyományos buliján minden a mocikról és a zenéről szól. Kedvcsináló gyanánt régebbi képeket és a hivatalos eseményt ITT találjuk.

SzigetVáRock Fesztivál – 08.9-10.

Az ingyenes fesztivál mindkét napján este 7 órától hajnalba nyúlóan szól majd a zene. IDE kattintva láthatjuk a teljes programot.

Volt Van Lesz Rockfesztivál Komló – 08.16-17.

Első alkalommal rendezik meg a fesztivált, melyen “időben visszavivő” koncertekkel várják a közönséget. Régebbi zenekarok ragadnak hosszú idő után újra hangszert a kezükbe egy koncert erejéig, a hamisítatlan rock’n’roll életérzés mellett pedig családi programok is lesznek. ITT a program.

Abaliget Prog Camp 2019 – 08.16-18.

A progresszív rockzenei fesztivált második alkalommal rendezik meg. A progresszív rock a rockzene egyik válfaja, mely az 1960-as évek második felében alakult ki, melyre jellemző a dinamikus és virtuóz előadásmód. A rock többi típusával ellentétben zenéjüket a tudatos elmélyülésre hajlandó hallgatóknak szánják. IDE KATT a részletekért.

Inkább más zenei stílus jön be? Számodra is bőven akad program!

Akusztikus, alternatív, dj szett? Lesz itt minden, amire csak vágysz. Mutatjuk, hol van lehetőség kiengedni a fáradt gőzt, ha csak lazulnál egy kicsit a haverokkal, jó zenéket hallgatva.

BETWIXT Piknik Északi Várfalsétány – 07.20.

Igazi piknikhangulatot rittyentenek majd Pécs egyik legkedveltebb belső parkjában a dj pult mögött álló zenészek. Ráadásul a program teljesen ingyenes, mutatjuk IDE kattintva.

Ördögkatlan Fesztivál 07.30-08.03.

Idén már tizenkettedik alkalommal köszöntik majd a közönséget a szervezők a megye egyik legsokszínűbb fesztiválján. A megszokott módon lesznek napközben is mindenféle programok, este pedig híres zenekarok adják majd a ritmust a táncolni vágyóknak, IDE kattintsunk a további részletekért.

XVII. Nemzetközi Bluegrass és Akusztikus Zenei Fesztivál Abaliget – 08.09-11.

Mindenkinek mást jelent egy bluegrass fesztivál a szervezők szerint. Van, aki a több, mint húsz ingyenesen látogatható koncertet látja benne, más a workshopok miatt látogat el ide, mert szeretne hangszerén jobb lenni, de olyan is, aki napszaktól függetlenül örömzenélne másokkal az abaligeti tóparton. Mindezt megtalálhatjuk egy helyen, KATT IDE.

Palkonya Hangja 2019 – 08.16-19.

A koncertek ezúttal a szervezők tavalyi kedvenc helyszínén, a Haraszti Birtokon szólalnak majd meg. Az elektronikus zene kedvelői nem fognak csalódni, ITT vannak a programok napi bontásban.

Bőköz Fesztivál Szaporca – 08.23-25.

Magyarország egyik legszegényebb – de értékeiben leggazdagabb – tájegységében, az Ormánságban rendeznek összművészeti fesztivált, nem csak helyieknek. Különböző zenei stílusok képviselői lépnek majd fel, hogy pontosan kik, azt IDE kattintva tudhatjuk meg.

XXV. Harkányi Szüreti Fesztivál – 08.30-09.01.

Aki nem csak a fürdőzés kedvéért látogat szívesen Harkányba, azt gasztroudvar, tűzijáték, sztárfellépők és sok más program várja, részletek ITT.

 

Hirdetés