Buli és alkohol a főtéren szilveszterkor

Az elmúlt évhez hasonlóan idén is a Széchenyi téren rendezik meg a város közös évbúszúztatóját. A Pécsi Fesztiválszervezőnél azt ígérik: a tavalyinál is nagyobb durranás lesz a mostani szilveszter. Színes programokkal és koncertekkel várják a bulizókat.

hirdetés

2013-ban sem maradnak programok nélkül azok a pécsiek, akik a szabad ég alatt szeretnék elbúcsúztatni az óévet, azonban az est fénypontja idén is a tűzijáték lesz, mely az eddigieknél is hatalmasabbnak ígérkezik.

A forralt borosok, puncs árusok és vendéglátósok szilveszter napján sem hagyják éhesen és szomjasan a koncertekre érkezőket.

Az igazi buli fél kilenckor kezdődik a pécsi Beatlingers fellépésével. A zenekar tagjai a legjobb Beatles dalokat szólaltatják meg, természetesen korhű hangszerelésben. Az egy órás fellépést követően fél tíztől a Kipu rockosabb, ám populáris dallamokkal gondoskodik a megfelelő hangulatról.

koccintás
Hatalmas buli lesz a főtéren

Az éjfél előtti utolsó órában pedig már a helyi zenei élet egyik meghatározó együttese, a Ska-Pécs szórakoztatja a mulatozókat. Pattogó ritmusú, fúvósokkal megspékelt, punkosabb, rockosabb ska zenéjük nem hagyja, hogy bárki fagyoskodjon a főtéren.

Az éjféli visszaszámlálást egy óriási kivetítőn követhetik végig a szilveszterezők pár perccel az évforduló előtt, majd a himnuszt követően, az eddigi legnagyobb volumenű tűzijáték veszi kezdetét, ami negyed órán keresztül kápráztatja el a közönséget.

– A tűzijáték után hajnali kettőig az utcabálon mulathatnak az emberek, melyen Dj Josh.Ka szolgáltatja a zenét – fogalmazott Bánkuti Péter, fesztiválszervező.

Az éjjel kettőig tartó utcabál után a főtér visszanyeri eredeti formáját, ugyanis a Biokom munkatársai már hajnalban feltakarítják a mulatozás helyszínét.

 

Így szerezhet petárdát 30 perc alatt

Tilos petárdát árusítani, mi mégis alig fél óra alatt tudtunk volna szerezni. Semmi sem lehetetlen.

[youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=Mg4JOB2NbW8″ width=”650″]

 

  • !!!!!

    Hol a Màté!!! Én őt kérem 2014re!!!!