Kővári: a zavaros pártszövetség rágalmazó röplapokat terjeszt

Az Összefogás Pécsért Egyesület elnöke a Facebookon posztolt arról egy képet, hogy a DK-MSZP-vezette baloldali pártszövetség elindította a lejáratókampányát. A szórólapjuk tele van csúsztatásokkal – vélekedik Kővári János. 

Alig másfél hete jelentette be a Fidesz-KDNP, hogy az Összefogás Pécsért Egyesülettel közös jelöltlistát állít az októberi önkormányzati választásra, a Gyurcsány Ferenc egykori és mostani pártjai által vezetett baloldaliak máris városszerte elindították a lejáratókampányukat.

A baloldaliak a jelenlegi és a volt fideszes parlamenti képviselő, a pécsi polgármester, valamint az ÖPE elnökének közel 10 évvel ezelőtti fotóját használták fel mindehhez.

Kővári János, az ÖPE elnöke a Facebookon úgy reagált, a napokban folyamatosan teszik közzé a választási programjukat, a Megújuló Pécsért programot, miközben a baloldali jelölt vezette zavaros pártszövetségnek nincs érdemi mondandója, ezért rágalmazó röpiratokat terjeszt, amelyek tele vannak csúsztatásokkal.

Megírtuk, baloldali forrásaink szerint amennyiben az MSZP-DK-vezette Momentummal és Jobbikkal kiegészülő együttműködés nyeri meg a választást, akkor Nyőgéri Lajos, az MSZP egykori frakcióvezetője, helyi erős embere és Kunszt Márta, a DK mostani pécsi vezetője lehet a két új alpolgármester. Ezzel újra pozícióba kerülhetnének azok, akik szocialista kormányok, így Gyurcsány Ferenc országirányításakor is vezették a várost.

Hirdetés