Páva: migránspárti központot hozott létre Soros Pécsen

Azok a szervezetek, alapítványok, amelyek támogatást kaptak Soros Györgytől, mind migrációpártiak – mondta Páva Zsolt, a Rádió1-nek adott interjúban. Pécs elítélheti a Soros-féle pécsi beavatkozást is. 

Pécs polgármestere közölte, 2015-ben kezdődött el az a bevándorláshullám, aminek olyan, ismert kockázatai vannak, amelyeket a magyarok nem akarnak elfogadni, az unió nagy része igen, Angela Merkel német kancellár még meghívót is adott nekik. A városvezető kitért arra, hogy hazánk elutasította a kötelező betelepítési létszám elfogadását, majd erre felbukkant Soros György.

– Nem is értem, mi köze van a dologhoz: ő egy nyugdíjas bácsi, aki Amerikában él, mégis beavatkozik a folyamatokba, megmondja, hogy hány bevándorlót kell befogadnia az uniónak, milyen ellátást kellene adni számukra, meghatározza az összegeket, és bratyizik az uniós vezetőkkel – közölte. – Az általa tett nyilatkozatokat Soros-tervnek nevezzük.

A polgármester leszögezte: látható az is, hogy a Soros-terv részeként azok a szervezetek, alapítványok, melyek támogatást kaptak, mind migrációpártiak.

– Ha egy pécsi elosztási központ jön létre, amelyik 130 millió forintot fog elosztani különböző civil szervezeteknek, akkor egészen bizonyos, hogy ezek a szervezetek mind migránspártiak lesznek, ami a városnak nincs hasznára – mondta.

Páva Zsolt, Pécs polgármestere közölte, hogyha Soros György néhány hónappal a választások előtt alapítványoknak százmilliókat ad, az egyértelmű befolyásolása a magyar választási kampánynak, amihez egy külföldi embernek semmi köze sincsen, nem szabadna ezt megtennie.

Pécs ebből nem kér, várhatóan a pécsi közgyűlés is elítéli majd Soros szándékát.

Mint megírtuk, civilekkel szállna szembe a kormánnyal Soros György – legalábbis egy baloldali amerikai lap így kommentálta azt a pályázatot, melynek keretében a pécsi Emberség Erejével alapítvány is eloszthat több mint 100 milliót, miután a Nyílt Társadalom Alapítvány ennyivel megtámogatta őket.

Elosztóközpontot hozott létre, hogy beleszóljon a kampányba – mondta Páva Zsolt Sorosról

Soros György 2008-ban a magyar pénzpiacot is megrengette egy húzásával, ami után félmilliárdos bírságot kapott, Franciaországban elítélték bennfentes kereskedelemért, mert 1988-ban törvénytelen lépésével 2,28 milliárd dolláros haszonra tett szert. 1992-ben a brit font összeomlását hozta el a szigetországnak, 1997-ben pedig több ázsiai országot is válságba döntött – ezzel emberi sorsokat tehetett tönkre. Soros – aki egy interjújában arról beszélt, hogy amorális döntéseket hoz és nem érez bűntudatot – most szintén pénzügyi megfontolásból bevándorlókat hozna Európába.

A pécsi alapítvány tagjait mindez aligha izgatja, hiszen Nyirati András kuratóriumi elnök a korábban többször feltett kérdésünkre sem volt hajlandó érdemben reagálni arra, hogy nem találják-e visszásnak azt, hogy ilyen előzmények tudatában kapjanak pénzt Sorostól, miközben az Emberség Erejével alapítvány éppen az emberi méltóságot helyezi előtérbe.

Azóta az is kiderült, hogy Sorosnak másik pécsi embere is lehet. Az Európai Parlament LIBE bizottsága elé csütörtökön kerül a jogállamiság magyarországi helyzete, amin várhatóan azért akarják megfenyíteni hazánkat, mert gazdaságilag nem elég erős ahhoz – például a németekkel szemben –, hogy az EP elfogadja a magyarok döntéseit. Az eseményre meghívták Polyák Gábort, a Pécsi Tudományegyetem oktatóját, a Mérték Médiaelemző Műhely vezetőjét.

Az Origo.hu emlékeztet arra, hogy Polyákot korábban Bajnai Gordon szocialista miniszterelnök az ORTT élén szerette volna látni, és a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvány 2009 és 2015 között mintegy 109 millió forintot folyósított a Mérték bankszámlájára.

Hirdetés

8 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ócska,hitvány ZSIDÓNÁCI gondolkodást mutat az írásod. SCHWARTZ(Soros) egy nemzetközi hitvány ZSIDÓNÁCI bűnszervezet vezetője.Már régen el kellett volna venni a magyar állampolgárságát és Magyarország területéről ki kellet volna tiltani.Ez a hitvány féreg csak itt született,de semmi köze a magyar nemzethez,így Magyarországhoz!

  2. Hát ilyen a hitvány ZSIDÓNÁCIZMUS. A pénzszerzés érdekében mindenkin keresztülgázol.

  3. bezzeg ha egy borászati üzemet vagy egy pálinkafőzdét hozna pécsre,ő lenne a legjobb haver……..

  4. Ne keressetek értelmet ezekben a gondolatokban és mondatokban… Ez már agybaj, elmebetegség. Egyetlen beruházást támogatott Páva az elmúlt években, az a Martonfai menekülttábor. Semmi más nem valósult meg: fürdő, wellness központ, repülőtér. Semmi nincs itt, csak gyűlöletkeltés és hazugság.

  5. “1997-ben pedig több ázsiai országot is válságba döntött – ezzel emberi sorsokat tehetett tönkre. ”
    Bóka Máté! Bár nem hiszem, hogy elolvassa a kommenteket, de azért annyit megkérdeznék, hogy vajon a magyar kormánypárt hány magyar embert tett tönkre, mennyi embert űzött el az országból és mennyi pénzt lopott el a magyar emberektől? Erről miért nem ír egy legalább ilyen hosszú cikket?

  6. Bóka Máté! Világosítsa már fel (ha már olyan nagyon közel van hozzá) Páva Zsoltot, hogy Soros György magyar állampolgár (is). Mégha külföldön él, akkor is. Gondolom, akkor ugyanúgy levélben szavazhat, mint egy sepsiszentgyörgyi, szintén külföldön élő magyar állampolgár. Hogy egy polgármester uszít egy ember, aki történetesen ráadásul magyar állampolgár ellen, az pedig aljasság. Önök pedig — remélem — egyszer szégyenkezni fognak, “ha lesz emberi arcuk egyáltalán”.

Comments are closed.