Indul a bérletárusítás a PMFC meccseire

Elindult a bérletárusítás féláron a PMFC hazai meccseire, összesen hat találkozóra.

Megkezdődött az NB III. tavaszi idénye, a PMFC Stadion utcai székházában pedig már megvásárolható a tavaszi szezonbérlet, a megszokott módon 2500 forintért. Ezért cserében összesen hat – a Dabas-Gyón FC, a Monor, Budapest Honvéd-MFA II., a Dunaharaszti MTK, a Dunaújváros és a Szentlőrinc SE elleni – hazai bajnoki mérkőzést tekinthetnek meg a szurkolók.

A listavezető pécsiek első hazai találkozójukat március 14-én, szombaton 14.30-kor játsszák saját közönség előtt. Addig érdemes beszerezni a tavaszi bérletet, ami névre szól, ugyanakkor nincsen szektorhoz kötve. A 14 év alatti és 65 év feletti szurkolók továbbra is ingyenesen látogathatják a hazai mérkőzéseket.

Íme a tavaszi sorsolás:

A PSN Zrt. és a PMFC vezetésének gesztusaként a jegyár nem változik, továbbra is 500 forintba kerül majd. A klubház emeleti pénztárának nyitvatartása hétfőtől csütörtökig 8.00-tól 16.00-ig, pénteken 8.00-tól 14.00-ig!

Tiszteletbérlet a korábbi pécsi labdarúgóknak

A klubházba továbbra is várja a csapat korábbi labdarúgóit, akik legalább egy alkalommal viselték a klub mezét felnőtt bajnoki mérkőzésen. A 2019/20-as szezonra szóló tiszteletbérlet kiváltásához nekik nem kell mást tenni, csak személyesen ellátogatni és igényelni az ingyenes bérletet a Stadion utca 2. alatt.

Forrás: pmfc.hu