20 C
Pécs
szerda, május 1, 2024
KezdőlapSportLabdaKözvetlen riválist vertek magabiztosan a pécsi pólósok

Közvetlen riválist vertek magabiztosan a pécsi pólósok

Jó játékkal aratott magabiztos győzelmet hazau medencében a PVSK-Mecsek Füszért vízilabdacsapata a Szentes ellen.

Rangaóra készültek szerda este a PVSK vízilabdázói, hiszen az OB I.-es tabellán közvetlenül előttük helyet foglaló Szentes látták vendégül az Abay Nemes Oszkár Sportuszodában.

A papírforma, ha szűken is de a vendékel mellett szólt, azonban erre sikerült rácáfolnia a pécsieknek. Török Viktor együttese ugyanis remek védekezéssel, rengeteget úszva fokozatosan felőrölte ellenfelét. Az első félidő után ugyan még csak szűken volt meg a hazai előny – 3-2 volt az állás –, a nagyszünet után azonban egyre-másra jöttek a haza gólok.

Ennek pedig végül négygólos pécsi győzelem lett a vége. A PVSK jelenleg a 10. helyen áll a tabellán, és már csupán egyetlen pont a hátránya a most legyűrt Szenteshez képest. Sőt, a 8. Újpest is még látótávolságon belül van, főleg, hogy még 11 forduló hátravan a bajnokság alapszakaszából.

PVSK-Mecsek Füszért–Szentes 10-6 (2-1, 1-1, 3-2, 4-2)

Vízilabda-OB I., férfiak. Pécs, zárt kapuk mögött. V.: Vogel, Kollár.

PVSK-Mecsek Füszért: JÓZSA – Kolozsi, CSORBA 1, Zerinváry 1, GÁL 3, Rakonjac, Kókai Sz.. Cs.: Turnai 1, Lihoczky 1, Sólyom, CSABA M. 2, Reisz 1, Koszics. Vezetőedző: Török Viktor.
Szentes: Meixner – Garancsy, TAKÁCS 1, HEGEDŰS 2, Fülöp, LAJKÓ, Pellei F. 1. Cs.: Bozó 1, Kókai T., Mátyók, Pellei K. 1, Somogyi, Vörös. Vezetőedző: Pellei Csaba.

Török Viktor:A Szenetes jó formában lévő csapat, az utolsó három meccsüket megnyerték, a Honvédot is legyőzték otthon. Készültünk a stílusukra, hiszen míg mi egy lefordulós, gyors játékot erőltető csapat vagyunk, addig ők jóval statikusabbak. Az első perctől kezdve az volt az érzésem, hogy uraljuk a mérkőzést. Hátul borzalmasan stabilak voltunk, az emberhátrányokat is remekül oldottuk meg, a jó védekezésünk pedig egy remek kapusteljesítménnyel párosult. A gyorsaságunk volt a döntő, ezzel sikerült végül magabiztos győzelmet aratnunk. Bízom benne, hogy most mi is egyre jobb formába lendülünk, az utóbbi meccseink bizakodásra adnak okot.

Fotó: www.nnfoto.hu

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő