17 C
Pécs
szerda, május 1, 2024
KezdőlapSportStreetballtorna lesz Pécsen

Streetballtorna lesz Pécsen

Május 17-én ismét Pécsre látogat az immár hagyományos és egyre népszerűbb utcaikosárlabda-sorozat a honi kosárlabda-szövetség támogatását is élvező, FIBA-szabályokon alapuló B33 Tour.

A pécsi Makay István úti Decathlon áruháznál megrendezendő versenyre négyfős csapatok jelentkezését várják szombaton 10 órától. A versenyek 11 órától indulnak, amelyen a 4.000 forintos nevezési díjért cserébe három a három elleni gárdák csapnak össze egymással az értékes nyereményekért és érmekért.

A tornán több kategóriában indulhatnak az együttesek: várják a 16 év alatti és feletti hölgyek mellett a 14 év alatti és a 14 és 18 év közötti fiúk jelentkezését, valamint a felnőttek elit kategóriában is megmérettethetik magukat, amelynek győztesei meghívást kapnak a június 14-én, Zalaegerszegen megrendezendő 500 000 forint összdíjazású tornára.

Emellett a torna keretén belül ugyancsak kiírták a B33 egyetemi és főiskolás bajnokságot is, amelynek az egyik állomása ugyanekkor Pécsett lesz, innen majd a kecskeméti országos döntőbe juthatnak a legjobbak.

Bővebb infó: ITT.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő