Hajszálon múlt, hogy második helyre lépjen a PMFC

A PMFC labdarúgócsapata, emberhátrányban harcolt ki kétgólos előnyt Soroksáron, azonban az időközben szintén megfogyatkozó ellenfél egyenlíteni tudott. 

hirdetés

Ezen a vasárnap délutánon sokáig úgy nézett ki, hogy nagyon nagy ünneplést csaphat majd Soroksárról hazafelé a PMFC együttese. Vas László gárdája ugyanis Rácz korai kiállítása ellenére is 2-0-ra tudott elhúzni a második félidőben, sőt, időközben a hazaiak egyik játékosát is kiállította a játékvezető. Ha pedig mindez nem lett volna elég, a Budaörs hátrányban volt Debrecenben a DEAC ellen.

Ha így maradt volna a végéig, akkor a PMFC második helyen zárhatta volna a hétvégét. A feltételes mód azonban sajnos indokolt. A Pécs ugyanis végül elhullajtotta a két pontot (2-2-vel zárul a Soroksár elleni meccse), a Budaörs pedig fordított.

Persze a pécsiek így is pazar sorozatban vannak, hiszen most már kilencedik egymást követő bajnokiján maradt veretlen Vas László együttese. Még, ha a tréner ennek ma aligha tudott igazán örülni, ugyanis őt is kiállították a második félidőben…

Soroksár–PMFC 2-2 (0-1)

Labdarúgó-NB II.
Soroksár: Varga- Bene (Tóth, 75.), Gengeliczki, Valencsik, Pászka – Derekas, Huszák (Hudák, 64.) – Csernik, Orosz, Szerető (Gárdos, 64.) – Lovrencsics. Vezetőedző: Lipcsei Péter
PMFC: Helesfay – Króner, Rácz, Preklet, Katona – Kónya, Futó, Tölgyesi (Bajner, 77.), Hegedüs (Németh, 46.) – Bartha (Grabant, 56.) – Óvári. (Sági, 46.) Vezetőedző: Vas László.
Gólok: Gárdos (73.), Derekas (86.) ill. Futó (2.), Kónya (67. – 11-esből)
Piros lap: Gengeliczki (66.) ill. Rácz (20.)

További eredmények:

Békéscsaba–Gyirmót 0-1
DEAC–Budaörs 2-3
Dorog–Kaposvár 3-0
Győr–Vasas 0-1
Szentlőrinc–Siófok 1-0