Egy magyar közösségi médiakutató ügynökség 3300 Instagram-poszt alapján készített szerelemtérképet, melyen a legkedveltebb és legnépszerűbb hazai randihelyeket gyűjtötték össze. Az ügynökség azokat a vendéglátóegységeket gyűjtötte egy térképre, ahol randizni voltak és becsekkoltak a szerelmespárok, meglepő módon pedig a legtöbb randis posztot – a vidéki városok közül – Pécsen találták.

hirdetés

A SentiOne ügynökség csupán annyit tett, hogy rákeresett a legnépszerűbb randis hashtagekre az Instagramon, mind például a #legjobbrandi, #elsorandi, #datenight, #date, #firstdate, #randi, mindezt a 2017-es, magyar posztok között tették. Csak tavaly közel 3300 Instagram-posztot publikáltak a randizók, amelyekben ezek közül legalább az egyik hashtag szerepelt. Az ügynökség direkt elkerülte a céges oldalak posztjait, hiszen nem a reklám, hanem a valódi élmények voltak fókuszban. A találatokat ezután összesítették, majd térképre tették a legnépszerűbb és legkedveltebb helyeket, ahonnan becsekkoltak a szerelmesek.

Meglepő módon a vidéki városok közül a pécsiek jelentkeztek be legtöbbször randijukról 2017-ben, így hat vendéglátóegység felkerült a szerelemtérképre. Így kerülhetett a térképre a Bagolyvár, a Tettye Coffe, a Piazza del Grano, a Palacsinta Öntöde, a LYR Speciality Coffee and Food és a Bohémia Sörkonyha.

Neked mi a kedvenc randihelyed? Pároddal hova szoktatok ellátogatni? Írd meg nekünk hozzászólásban!