Közel 800 ezren nézték végig 2018 legnagyobb kocsmai bunyóját!

Facebook-oldalunkra idén is több száz videót töltöttünk fel, melyeket sok-sok ezer ember meg is nézett. A legnézettebb 10 videót a már megszokott évösszegző toplistás cikkünkben gyűjtöttük össze, csak hogy mindenki újra végignézhessen egy óriási pécsi kocsmai bunyót, a májusi felhőszakadást, az örömtáncot lejtő idős hölgyeket, és folytathatnánk!

hirdetés

1. Egy óriási pécsi bunyó

Idén a legnézettebb általunk feltöltött videó toronymagasan – több mint 766 ezer megtekintéssel – az a februárban közzétett rendőrségi felvétel volt, melyen egy gigantikus kocsmai bunyó látható. A nem mindennapi felvételen az látható, ahogy egy férfi nagyon megagyal egy másikat egy uránvárosi italozóban:


2. A májusi zuhi

Emlékeznek még az idén május végén történt hatalmas felhőszakadásra? Ha nem, íme az arról készült rövid felvételünk, melyet több mint 105 ezren láttak már! Nem volt semmi!


3. Idős pécsi hölgyek örömtánca

Október 10-én debütált az a videónk, melyen idős hölgyek ropják sajátos örömtáncukat. Nem láttunk még ennyire boldog, önfeledt néniket együtt rokizni és keringőzni! A videónkat közel 100 ezren látták, nagyban köszönhetően a tündéri hölgyeknek!


4. A poharazással rekordot döntő pécsi kisdiákok

Bizonyára sokan emlékeznek arra a fantasztikus videónkra, melyen a Köztársaság Téri Általános Iskola összes diákja és tanára adta elő a méltán népszerű Cup Songot! A gyerekek ezt kapták az évzáró előtti utolsó feladatként, a vakáció előtt pedig nagy lelkesedéssel és nagyon ügyesen játszották el a számot. Annyira jól sikerült a dolog, hogy Guinness-rekord született belőle. Ilyet eddig még senki nem csinált! Összesen több mint 52 ezer ember látta már!


5. A leglazább megázott pécsi

Térjünk vissza a 2018-as Nagy Májusi Zivatarhoz egy kicsit és nézzük meg újra, hogy a felvételen látható eléggé laza férfit mennyire látványosan nem izgatta, hogy rommá ázik. Az egyszerűségében nagyszerű felvétel magáért beszél, nem is véletlenül leste meg több mint 51 ezer ember!


6. Egy pécsi villámcsődület, mondanivalóval

Május 16-án egy óriási telefon változott szívvé a Széchenyi téren, amit több mint 48 ezren néztek már meg! A bámulatos villámcsődületben 9 pécsi kollégium 465 diákja vett részt, a flashmobnak ráadásul komoly üzenete is volt. Mutatjuk:


7. A pécsi emberrablási kísérlet

Nagyon kemény az a videó, amit a rendőrség december 6-án osztott meg egy szerencsére meghiúsult, fényes nappal történt pécsi emberrablásról. A Facebook-oldalunkra feltöltött sokkoló felvételt több mint 44 ezren látták.


8. Így fejlődött a pécsi egészségügy

Az a márciusi videónk is sok-sok pécsit érdekelt, melyben összegyűjtöttük mindazokat a fontos és érdekes fejlesztéseket, melyek a pécsi egészségügy terén történtek az elmúlt időszakban. Nyilván azóta tovább folytak a fejlesztések, de azért nem rossz visszanézni ezt a videót, melyet egyébként 25 ezer ember pörgetett már végig.


9. A kocsikarcoló pécsi nő

Több mint 22 ezren voltak kíváncsiak arra a Facebook-oldalunkra felrakott térfigyelőkamera-felvételre, melyen az látható, ahogy egy nő összesen 8 autót karcol össze. Nincs mit mondanunk, nem hiába dühítette fel 22 ezer követőnket!


10. A város legmenőbb cipésze

Még év elején készítettünk egy videót a város egyik legismertebb és legkedveltebb cipészéről, Dergez Péterről, aki eldugott belvárosi kis üzletében melózik és mesél. A szerencsére kaptafájánál maradt suszterre eddig több mint 19 ezren voltak kíváncsiak.

Hirdetés