hirdetés

Luxusra váltott a Zsolnay

 • -REALISTA-

  Ez megint mi???? Eddig is ment ez a gyártás, miért kellett rendszerváltással tönkre tenni??? Szégyen, hazaáruló, szemét , börtönben lenne a helyük.

 • Tök igazad van!

 • tv fan

  A ertélenen meg tévékettön azért nem látod mert nem folyt benne vér, nem halt meg senki, nem vertek orba senkit, észre kellne már venni, hogy ez a két csatorna nem közvetít értéket.
  Eltorzult világképet mutat be. Semmilyen kultúrát ne várjatok ezeken a csatornákon. Amióta a forma 1 átment máshová ( érdekes mód rögtön lett hd minőség ) nem is néztem az rtl-t az idén. Nem azt mondom, hogy a köztévét kell majmolni de el kell ismerni szinvonalasabb müsorok akadnak idönként. Nem állandóan, hanem idönként. Meg kell keresni mindenkinek magának azokat ami érdekli. Nekem spec tele van a tököm a sok vinnyár semmitmondó zenei valamikkel, tehetségtelen jelentkezők, túlfizetett és flegma zsüritagok. A pécsi belvárosban az a látáskárosult fiatalember aki egy szál gitárral énekel a megélhetéséért soha nem fog ilyenbe bekerülni mert nem hozna nézettséget, nem lehetne a diszkókba csomagba eladni utána haknira és jót keresni rajta. Pedig az indulók 99%-a még a gitártokját se vihetné. szerintem ……..

 • Értetlen

  Csak azt nem vágom, hogy ilyen jó és pozitív híreket, hogy végre valami előrelépés van a Zsolnayval, miért csak itt lehet olvasni? Miért nem látom ezt az MTV-ben, a TV2-ben, RTL Klubon, stb.

 • Kosaras

  Öröm ilyen cikket olvasni, remélem még fejlesztés is lesz meg ujabb -régi munkahelyek.