Állatorvos? Hol?

 • Szőcs

  Én régóta a mohácsi állatkórházba járok, éjjel-nappal lehet hivni őket, nyilván a munkaidőn kivül sürgős esetekben akár éjjel is.

 • Állatbarát

  Nekem kutyám van, aki egy hétvégén beteg lett! Pécsett több állatorvost próbáltam hívni, sajnos sikertelenül.Az ügyeleti számon be nem mutatkozó orvos telefonban diagnosztizált, s közölte kb. mennyibe fog kerülni a műtét! Kisebb vagyon! Tovább keresgélve ismerősök között rátaláltam a fent említett hirdi orvosra, aki vállalta a kutyámat , s műtét nélkül meggyógyította , úgy , hogy az előbb említett kisebb vagyont messze elkerülve!Véleményem szerint ő egy igazi állatbarát orvos, a súlyos pénzek elkérése nélkül! Nekem nagyon pozitív a véleményem róla, nálunk is megtörtént az állatorvos -váltás!

 • walaki

  Sajnos ez jellemző.
  Tengerimalacaink vannak. Kb. egy hónapja rendelési idő kezdete előtt (reggel 7), de még az ügyelet vége előtt felhívtuk az ügyeletesnek megadott számot. Le is egyeztettük a be nem mutatkozó állatorvos ‘úrral’, hogy itt és itt kb 15 perc múlva a rendelőben találkozunk. Nekünk kb 30 perc alatt sikerült odaérni, de senki sem volt ott, az ügyeleti számot viszont már nem vette fel senki, hisz 7:15 volt, lejárt az ügyelet. Kb fél órát vártunk, nem jött senki (mi azóta nem is voltunk a meglátogatott rendelőben, pedig pont oda jártunk előtte)…. majd fogtuk magunkat és kimentünk a Blue Dog állatorvosi rendelőbe, ahol azonnal fogadtak és ellátták a kis beteget. Meg is történt az állatorvos-váltás:-)
  Ennyit az ügyeletről.