hirdetés

Jók a munkaerő-piaci adatok

MTI

2013.06.27

  • Hotter

    Azt hiszem Churchill mondta:csak abban a statisztikában hiszek amit én hamisitottam. / A közmunkaprogram nem látszik az ország tisztaságán, viszont pénzt von el a fejlesztésekből, azaz NEM megoldás!!!

  • adózó

    Meg kell emliteni azt a több tizezer, vagy akár 100 ezres nagyságrendű munkavállalót aki külföldre ment tavaly. Ha itthon maradt volna akkor nagy valószinűséggel mu nkanélküli lenne és az államnak kerülne ellátásba. Addig örüljenek amig kint vannak és eltartják magukat és segitik a családjukat. Akkor milyen szép lenne a “statisztika” ha ez a munkavállaói csoport idehaza lenne, több százezer újabb munkanélküli ……. mindenki nézzen körbe ismerősei, barátai között és látja mennyien mentek el és mennyien vannak munka nélkül, és ezek ismeretében tesznek a propaganda statisztikára ……

  • Bankos

    Aki tud összeadni-kivonni, az egyből látja, hogy a közmunkások százezrei nélkül bizony jócskán negatívak a foglalkoztatottsági adatak, hiába hamísítja a statisztikákat a kormány. Arról nem is beszélve, hogy a közmunka nem hozza a pénzt az államnak, hanem viszi, és megélni sem lehet belőle. Teljes kudarc az egész program, akárcsak a recesszióba taszított magyar gazdaság. Valakinek egyszer majd felelnie kell ezért.