Nem ússza meg a fatolvaj

A Pécsi Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy pécsi férfival szemben.


A Mecseki Erdészeti Zrt. képviselője 2013. november 3-án délelőtt telefonon tett bejelentést a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére, hogy Pécsett a tulajdonában lévő erdőterületről ismeretlenek fát termeltek ki és tulajdonítottak el.

A helyszínre kiérkező rendőrök az összegyűjtött adatok alapján rövid időn belül megtalálták az eltulajdonított fát egy gyárvárosi lakóház tárolójában. A további nyomozati munka eredményeként a nyomozók azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 32 éves B. Gyula helyi férfit, akit a Pécsi Rendőrkapitányságra előállítottak majd gyanúsítottként kihallgattak.

A büntetőeljárást a Pécsi Rendőrkapitányság lefolytatta a keletkezett iratokat 2014. március 12-én vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

  • pécsi

    Neki nem jár rezsicsökkentés, mert fával füt, igy megoldja saját maga. Én nem csodálkozom. Nincs egyenlő mérce, aki fával, szénnel füt, az vessen magára.

  • Valaki Pécsröl

    Gondolom megint azt találták meg, aki azért lopott fát hogy meg ne fagyjon a családja.Bezzeg akik a Kozármislenyi horgásztó mellett egy egész erdőt letaroltak,azok úgy tudom megúszták.(legalábbis mély hallgatás van róla)Vajon miért….