Országos plakátkampányt indított a Fidelitas

Országosan mintegy négyezer helyszínen, Pécsett körülbelül tucatnyi helyen lehet majd találkozni a Simicska Lajosról és Soros Györgyről szóló plakátokkal. Pécsett Beke Zoltán, a Fidelitas dél-dunántúli regionális igazgatója tartott sajtótájékoztatót Kertvárosban.

hirdetés

Egy hónapig tart majd az országos plakátkampány, amivel azt szeretnék bemutatni, hogy a Fidelitas szerint a baloldalnak és a Jobbiknak is van egy mozgató embere.

A Jobbik célja, hogy üzletet szerezzen, a baloldal célja, hogy megnyissa a határt – mondta Beke Zoltán (jobbra)

– Nem szeretnénk, ha egyes pártok tevékenysége ócska bábjáték szintjére süllyedne – mondta Beke Zoltán. A Fidelitas dél-dunántúli regionális igazgatója hangsúlyozta, a plakátokkal erre is szeretnék felhívni a figyelmet. Szerintük ugyanis a baloldalt Soros György, míg a Jobbikot Simicska Lajos igazgatja.

A  “Milliárdosok Emberei” című országos plakátkampányhoz a Fidelitas a támogatást a Fidesz országos elnökségétől kérte.

 • bocsánat elnézést

  Szimplán csak hazudtok és ezzel az ostoba, hazug, ócska, buta kampánnyal hiszterizáljátok a közéletet. Ezt a kampányt Habony indítja, nem a Fidelitas… Srácok, Simicska 2015-ig titeket finanszírozott, neki köszönhetitek, hogy léteztek. Soros meg a gazdáitokat finanszírozta, illetve a Fideszt 1989-90-ben. De sebaj, fetrengjetek a hazugság bűzös mocsarában, köpjétek le az ország lakosságát és a saját szavazóitok többségét is.

 • Mike Mahart

  Fidel Ittas 🙂

 • A. Zimmer

  Mégis miből finanszírozza a Fidelitas a plakátokat?

 • Nagy Árpád

  Akit érdekelne egy ilyen sajtótájékoztató: https://www.youtube.com/watch?v=9VoQgpTrmbQ