hirdetés

Több marad a magyar zsebekben

MTI

2013.06.18

 • Hotter

  Neutral leirtad az igazat. A fidesz mitől fiatal? Azt igérték 40 évesen elmennek, de 50-70 éves bácsiként ott lebzselnek ma is, és hülyeségeket mondogatnak, hisz ilyen sza.ul a komcsik alatt sem éltünk, nem mintha visszakivánnám őket is.

 • adózó

  Akkor nézzük szigorúan a számokat : 2010 tavaszán, a már vissza privatizált tettyénél a víz nettó ár 315.- jelenleg 378.-, a számlákon mindenki ellenőrizheti, ez pontosan 20% emelkedés 3 év alatt, jajj de jó majd ebből nagy kegyesen lenyesnek 10%-ot, az áfa 2%-al való emeléséről most nem is beszélve. Kábelszolgáltató is megemelte a díjat havi pár százzal, nem hűségidős előfizető révén, ( mindegyik emelt, a kábeladót be kell szedni ) a nem létező ingatlanadó évi 14 ezer forintját nem is említem, a havi banki költségem 500.- nőtt, nem tudok bankot váltani a hitel miatt, tudom ez az én bajom, és a spar fél kilós darálthús se 399.- mint két éve hanem 649.-, szóval mitől is marad több a zsebemben, mikor a fizetésem növekedése ezt közel sem fedezi…..

 • Nemzeti cellulitisz

  Lehet statisztikát hamisítani, de nem érdemes, a végén kiderül a turpisság. A realálbért, az inflációt, az adókat stb. ÉVES szinten szokás vizsgálni. Márpedig az Eurostat szerint Magyarországon a tavaliy évhez képest 5-6 %-al csökkentek a keresetek, nyugdíjak és nőtt az infláció, illetve legalább 10-12 %-al emelkedtek az adóterhek. Ehhez jön hozzá a Varga-csomag, aminek egyelőre beláthatatlanok a következményei. Ami biztosan nő folyamatosan, az a kormányzati korrupció és a Fideszközeli cégek nyeresége…

 • NEUTRAL

  KSH=központi statisztikai hivatal – tehát az állam támogatja a fenntartását – tehát nem fognak nagyon rosszat kimutatni azokról akiktől függ a működőképességük – pláne úgy , hogy ott is a családtagjaik , rokonaik dolgoznak.A külső támadások köszönhetőek annak , hogy Martonyinak annyi köze külügyhöz mint Joav Blumnak a magyar állampolgársági vizsgához.