15 C
Pécs
péntek, április 26, 2024
KezdőlapAbszolút PécsHétköznapi szabadság a ZION-ban

Hétköznapi szabadság a ZION-ban

A ZION kerthelyiségében csütörtök délután hat órától megnyitja kapuit a „Szabad életérzés party”, amely garantált kikapcsolódásban részesíti a látogatókat.

A szervezők legfőbb célja, hogy a résztvevőket kiszakítsák a mókuskerékből, s különleges élményekkel gazdagítsák őket – erről a zsonglőr workshop, a növényültetés, s a „tüzezés” gondoskodik. A tűzzsonglőrök főként olyan bátor fiatalok, akik az utcán, a maguk erejéből tanulták meg a zsonglőrködést.

Bár a szervezők elsősorban fiatalokra számítanak, természetesen a party mindenki számára nyitva áll, aki szeretne újdonságokat kipróbálni, új élményekkel gazdagodni.

A zenéről a „Calle del Mundo” igazi multikultúrális formáció gondoskodik. A tagok között van venezuelai, svéd, s izraeli származású is. A latinos hangzás, az afrikai dallamok, a balkáni zene egyaránt felfedezhető a szerzeményekben.

A zenekar neve annyit tesz: „Street of the World”, vagyis a világ utcája. Nevükhöz hűen a tagok folyamatosan új dallamok után kutatnak a nagyvilágban. Zenéjüket hallva az ember úgy érezheti magát, mintha az egész világ tényleg egyetlen, idilli macskaköves utcává változna.

Czimermann Zsuzsanna írása.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő