hirdetés

Ezért ülünk a dugóban

 • MZ/X

  Utaztam tömegközlekedéssel és köszönöm nem kérek belőle! Rozogák a buszok a menetrend katasztrófa és a büdös embereket sem bírom! Ja és olcsóbban kijövök autóval! Nem hogy olcsóbb hanem kényelmesebb és nem kell még gyalogolnom pláne ha veszek valamit! A volán a luxus nem a 4kerék! Aki tömegközlekedéssel akar járni annak egészségére de engem nem kell megpróbálni rádumálni sem! Úgy gondolom mindenki el tudja dönteni és egy cikk vagy egy felhívás nem változtat semmit! Majd ha úgy látom hogy olcsóbb mint az autó és meg van szervezve a menetrend és kényelmes klímás buszok vannak akkor majd talán azt választom!

 • Laci

  Azért lett sikeres az éjszakai járat, mert már nem kell külön jegyet venni rá, hanem jó a bérlet.

  Mindemellett, az elmúlt évek legnagyobb sikere a buszközlekedés reformja. Sokkal jobb menetrenddel, az új buszoknak köszönhetően kényelmesebben lehet igénybe venni ezt a szolgáltatást! Gratulálok a Tüke busz illetékeseinek, Pék Patriknak és mindenkinek, aki részt vett ebben a munkában. Természetesen még mindig van mit javítani, fejleszteni, de végre ennek van egy elfogadott, teljesíthető koncepciója.

 • japersze

  Azért van tömeg az éjszakai járaton mert televan ingyenutazó cingókkal meg részeg diákokkal az északai 2 busz.

 • Fecóka

  Valószinü , hogy Pék Patrik még mindig nem utazik a városunkba , eleget busszal , akkor nem nyilatkozná ezt a nagy hülyeséget !