hirdetés

Szabadulhat Bándy Kata gyilkosa

 • igazság

  Kedves Varsói!
  Nem történik “semmi” valóban Pécsett. Igaz, Kata óta meggyilkolták B. Danit, és nincs ítélet. Megverték, és pécsi pletyka szerint mást is tettek a város polgármesterének lányával. Megloptak számos idős embert, és kiraboltak még több másikat. Van ám aki meghalt, pl. a János utcában…
  Hogy is tudhatná mindezt, aki elmenekült innen, de könnyű neki ítélkezni. Gyere ide, és cselekedj. A szó veszélyes fegyver, pláne annak a “kezében”, aki bánni sem tud vele. Nem különb az egyetemi lövöldözőnél, illetve igen. Az legalább szerencsétlen, de nem gonosz.
  És képzeld. Bándy Kata annyira “aggódó” volt párja már várja a gyerekét egy ifjú pécsi egyetemre benyomott üdvöske “tanársegéd” lánykától, aki Kata nyomdokába sem léphet*******Óh, pedig mennyire eljátszotta a “drámát”, ám úgy tűnik, mindez csúnya színjáték volt. Nem a Magtár utcát kell lebontani, hanem az ilyen embereket kell elzavarni innen messzire. Talán, ha az elmúlt általad eseménytelennek vélt időszakban – az energiáit abba fektette volna, hogy Kata emlékét ne gyalázzák meg, ahelyett, hogy fiatal lánykákat gyűröget, talán nem itt lennénk. Nem is gondolom, hogy van neki otthon tükör, mert ha belenézne, szétrobbanna, az biztos. Talán, akik elmenekültek innen, segítenének az itt maradottaknak, és nem ítélkeznének, talán.
  Talán, ha lenne a becsület szónak értelme. Nem Varsóból,. Pécsről. Gyere haza, élj itt, és innen tégy valamit Pécsért.

 • Pécsi

  Én azért bízom abban, hogy a kaptárban lesz egy két igazi nehézfiú, aki kitágítja Péntek hátulját. Akár milyen alja is van a börtönökben azért még ott létezik a betyárbecsület,és az ilyet remélhetőleg hozzásegítik a vezekléshez, vagy a bűnbánat gyakorlásához.

 • Varsói

  Ennyire nem történik semmi Pécsett, hogy még mindig egy tavalyi gyilkosságon rágódik a közvélemény? Jól mehet nektek ott Magyarban, ha ráértek a múlttal bíbelődni a jelen sürgető gondjai helyett.

 • cigánybáró

  Prozac!
  Téged ki sem kellett volna engeni a zárt osztályról, nem hogy fél órára, egy percre sem. Veszélyes fegyver vagy, menj a péntek lacikáddal egybe. Majd a romani kris utolér, vele eggyütt. Romani cris. Szemet szemért, fogat fogért. Mindegy. Ezután Péntek lacikáddal, a családjával együtt csak nyitott szemmel aludj. Jövünk mi cigányok, és megmutatjuk, milyenek a törvényeink!

 • nagymedve

  Prozac, vagy bármi más drogos!
  Milyen jogon formálsz te véleményt, he? Menj már elvonóra, ez a minimum, amit tehetsz.
  Mocskolódsz öcsém, vagy húgom, mert a nemed mindegy is. Még a neves sem vállalod. Írd ki vazze. Írd ki, és akkor legyél arcbohóc! De megkereslek, és bevitetlek. Nyugi, Strassburg is elfogadja, hogy te kényszergyógykezelésre szorulsz. Cuccosként segíthetnél péntekednek az aranylövésben. Na, ebben állj mellé, esküszöm, még fizetek is érte! Két ****ral kevesebb. De ne firkálj hülyeséget. Menj a pokolba, azt fogd lacikád kezét szorosan! Mocskok.

 • savanyúcukor

  Kioltotta az életét, majd meggyalázta a hazugságaival, hogy kapcsolata volt Katával…..

 • Isotta

  Nagyon elszomorító, hogy még esélyt adnak egy olyan embernek, akinek soha, semmi érdeme nem volt, sőt aki kioltotta brutális módon egy másik ember életét! 🙁

 • kertvárosi

  Prozak! Vagy Prozac. Módosult tudatállapot bárhogy is írod.
  Te, a hozzád hasonlók, és pénteked a probléma.
  Nem akarsz kivándorolni pl. Szibériába? Nem sírna utánad senki.
  De bunkó vagy istenem!!!!!

 • öregróka

  Pozak!
  Szendi Gábor: depresszióipar. A Prozac mellékhatásai: agyi funkciózavar, torzult elmeállapot.
  Neked sem kellene szabadon szaladgálnod.
  Szerintem is tiltsanak le innen, de leginkább a társadalomból. Te milyen torz-elme lehetsz? Vagy csak bezavart a sok betű…

 • pogi

  Biztos betéptél a sok cucctól. Mindenesetre, jelentelelek a moderátornak. Sértegesd azt, aki melletted van. Nem is tudtam, hogy a pszichiátria zárt osztályáról lehet netezni… Különben az llyen magáról beszél. Mondom, nomen est omen.

 • pogi

  Prozak, nomen est omen. Nem is kommentelek többet az ilyen hülyék miatt. Sőt. Te is egy gyilkos vagy?
  Valószínű…

 • Prozak

  Pogika, kiengedtek a zártosztályról fél órára és máris telírod a pécsi netlapokat a paranoid emberfóbiáddal? Ne aggódj, hamarosan jönnek érted a dokibácsik a hátulgombolós kabátkával és a nyugikoktéllal, még mielőtt kárt tehetnél magadban…

 • balogh lajos

  Makai egy patkány, egy megalkuvó bérenc !

 • pogi

  Te Molics! Nem te vagy a péntek nője? Mondd már, miből is pumpáltattad fel a melled az elmúlt hónapok alatt? Na mindegy, nem is ezért szólok hozzá, említésre sem méltó gyakorlatilag az a személy aki ezt a férget védi. Az üzletszerű kéjelgés pedig bűncselekmény. Nem nő az, aki egy másik nőt megerőszakoló férfi mellé áll. Mell ide, vagy oda, nem számít, a nőiesség belülről fakad. Cicamica, neked ezt felesleges taglalni. Tán olvasni sem tudsz… Érezni biztos nem, azt sem tudod, mi az.
  Kavarognak a gondolatok, érzések bennem. A ****.hu-ra is írtam volna, majd ha sikerül meg is teszem, az biztos.
  Tény. Kegyeletsértő a túzok “ügyvéd” magatartása, érvelése. Bocsánat, keselyű. Nem akarja Nyergest is a szárnyai alá venni egy kis hírnévért? Még bízna abban, hogy felmentik a hülye dumája, vagy a zsarolása miatt. Ez az ember szinte minden ügyét így-vagy úgy elbukta. Még a Tasnádi is lecserélte – igaz, sok évi börtön után jött rá, hogy rossz lóra tett -. Elnézést a lovaktól…. Hogy a francba lehet ma Európában egy kegyetlen gyilkosnak kegyelmet kérni azzal, hogy az “ügyvéd” megzsarol egy nemzetet, egy államot, egy bíróságot? Hm?! A zsarolás bűncselekmény. Menjen túzok börtönbe, rakják péntekkel egy cellába. Egymáshoz valók. Mindketten biológiai fegyverek.
  Péntek gyilkolt. Összetörte egy csodálatos fiatal lány életét. És megmérgezte a hozzátartozókét is. Olyan embereket tett tönkre, akik dolgoztak, tanultak, becsületes embereket neveltek a társadalomnak (lassan kisebbség, azért is van ez az ország, ahol). Péntek 26 éves fiatal, szegény ne üljön börtönben? Ah, de szörynű. Kata 25 volt, előtte egy normális, tisztességes élettel – és mögötte is -.
  Péntek nem vonult be, mert “nem tudta, hogy mennie kell”. A fenét nem. Azért szökött Pécsre, hogy elbújjon a hatóság elől. Egyébként is a törvény nem tudása nem mentesít, bla, bla, bla. Péntek együttműködött, ha nem így lett volna, még mindig keresnék a rendőrök Kata gyilkosát – mondja túzok. Ja. Együttműködött, mert annyira hülye, hogy mobilról Facebook-ozgatott Bóly felé, be is mérték. Meg DNS-eket hagyott szanaszét. Aztán össze-vissza hazudzozott (tuzával közös személyiségjegyeket hordoznak).
  Talán 40 év elég lesz ahhoz, hogy valami változzon itt ebben az országban. Bár, félek, ahogy elnézem a mostani “szaporulatot” csak rosszabb lesz… Lehet, hogy már csak Kata emléke marad tiszta, és ártatlan. Mert bármit tett is vele ez a rohadék, Kata tiszta lénye örök. Péntek meg biztos azért gyúr, öltözik, mert lánnyá vált a böriben. Lehet, hogy péntek-fajtája lesz 40 év múlva a többség, de túzok gyerekei is ebben a társadalomban élnek majd. Talán az ő lányát is lesi egy ilyen pondró egy éjszaka. Szegény gyerek! Én nem tudom, ki az anyja, de remélem, hanyatt homlok elmenekül ettől a másik pondrótól. Az drogos, ez meg politoxikomán – látszik a fején. Bár, lehet, hogy nincs is gyereke, mert vonzódik a bronzos, tetkós csávókhoz. Ja! Ez a fizetsége? Nyilván, ésszerű magyarázat nincs sok. Szerelem? Hm. Talán ő vette a cigó-arany adidas cipőt is neki? Egy cella, és naponta kapjanak hashajtót!!!!! És öleljék egymást közben.
  Nem is érdekel ez már. Az inkább, hogy ennek a tetűnek én fizetem naponta a közel 7000 Ft-os (vagy már több) fogvatartási díját.
  Erre csak annyit. Van egy édes, kedves magyar film. Valahol Európában. Szállóige: “Gyerekek, könyörgöm, akasszuk fel!”. Hm, Valahol Európában egy gyilkos elvette egy csodás, okos fiatal lány életét. De előtte meggyalázta, utána kifosztotta. Ha egy emberrel teszi meg, az ugyanolyan, mintha millliókkal tenné. Nem különb a náci bűnösöknél, a tömeggyilkosoknál. Abberált, és antiszociális. Emberek, könyörgöm, fogadjuk meg Dr. Antal Gábor szavait: Péntek László eddig volt, és nincs tovább. Ne legyenek péntek lászlók!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Cica

  Molicsnak! Neki a 40 év embertelen????? És az áldozatának a halál az nem volt az???? És még mindig nem értem a tettestárs, vagy tettestársak után miért nem nyomoznak, mert ezt egyedül nem tudta elkövetni az is biztos, tán az fizeti a sztárügyvédet?!

 • Pécsi

  Nem értem miért is kell emberségről beszélni egy ilyen aljas gyilkos esetében, aki védtelen nőre támadt. Miért kell eltartani egy ilyen szemetet a társadalom aktív részének. Miért kell egy ilyen embert visszaengedi valaha a társadalomba. Eltölt 40 évet a fegyházban, aztán kiengedik. Miért? Ő adott esélyt az áldozatának? közel a 70 évhez ha megéri lehet még belőle hasznos “ember”? NEM!!!

 • Molics

  Egyetlen főbenjáró bűncselekményért túl sok a negyven év. Strassbourg korrigálhat, az életfogytiglani embertelen.

 • kutyakomédia

  Érti azt valaki, hogy 3-szori bolti lopás miért súlyosabb cselekmény (3 csapás miatt tényleges életfogytiglan jár érte), mint egy ilyen brutális gyilkosság?

 • kutyakomédia

  Újabb esély a gyilkolászásra
  Törvényszéki bátorítás a gyilkolászóknak
  Miután kijön 50-60 évesen majd jól eltudja tartani magát, stb.
  Na, dolgozhatok ezért is.

 • Hotter

  Kár hogy nem a fizikai megsemmisitése..