hirdetés

Bepalizták a szerelmes nyugdíjast

 • Gyémánt

  Jót nevettem a cikken, a büntetés helyett ezeknek az embereknek Állami kitüntetést adnék.
  S minden olyan személynek is, aki átveri a 250 %-os kamat a befektetett pénzedre…olcsón drága gyémántot(!) vegyél tranzakcióknak ilyen egyszerűen bedől. Az ostobaság, idiótaság árát fizesse meg mindenki! S sajnos az a duma sem állja meg a helyét, hogy ez bárkivel előfordulhat! Velem, s még sokan másokkal biztosan nem, mert csodák nem léteznek, csak hiszékeny és egyszerű emberek.
  Gazdasági oldalról: veszélyes témát indított el a “szerelemre vágyó” emberke, mert ha ezt a cikket a NAV, vagy bármely más szociálisan “annyira” nem érzékeny állami szerv elolvassa, akkor az a gondolata támad, hogy a rokkantnyugdíj kifizetett összege túl magas,s akkor csökkenteni kéne azt….
  Csak egy kicsit utána számolva…2 milka hitelre..az kb 50 ezer forint/hó legalább 4 éven át…ez mind a rokkantnyugdíjból? Érdekes kérdés ugye?!
  További sok szerencsét kívánok neki, de lehet hogy olcsóbban megússza a “keresett szerelmet”, ha keres egy luxusszolgáltatással megspékelt erotikus munkáról szóló hírdetést. 😀

 • Re: Alma

  Jogilag ez nem ennyire egyszerű! Sajnos elmúlt a “szerelem”, mégha nem is tartott sok ideig. Ameddig “együtt voltak”, a férfi hitelt vett fel, hogy elindítsa közös vállalkozásukat. Sajnos abból sem lett semmi, noha megpróbálták… Ez nem büntetőjogi kategória, még akkor sem, ha mindenki tudja, látja, érzi, hogy ezt az idiótát rendesen átverték!

 • Alma

  Hogyhogy nem történt bűncselekmény? A család / megtévesztés talán nem minősül annak? A férfi lehúzásában hárman is közreműködtek, egyiküket sem sikerült megtalálni és megkérdezni, hogy hová lett a pénz? HA nincs gyilkosság, akkor már nyomozni sem éri meg?

 • Kosaras

  Ez ha igaz történet akkor orvoshoz kell vinni szegényt. Amugy sajnos oly alacsony a morál hogy 5000.Ft egy fiatal szép lány, és ha fizetsz akkor lehetsz akár a hétfejü sárkány is.

 • dikmá

  Na a pasikat sem kell félteni. Kinézik a nőt a társkeresőről, a fénykép alapján szerelembe esnek, ezt be is próbálják adni a nőnek, aztán az első levéltől számított 2 nap múlva már nála akarnak dekkolni. Annyi hülye van ezeken a társkeresőkön, hogy az már fájdalom. Sajnálom ezt a fickót, hihetetlen, hogy ennyire naiv legyen valaki, főleg férfi létére.

 • Sanyi

  Szerencsétlen hülye! Legközelebb jobban odafigyel majd a nőkre legalább. Ennyi a haszna a sztorinak. Más olvasatban: 2 misiért egy jót kur..zott!

 • Tuti

  Én tényleg tudnék mondani Róbertnek tuti üzletet, ha nekem adna egymilliót. Csutkára megforgatnám egy két helyen és visszakapna két hónap múlva másfelet. Róbert keressen bátran!

 • szegény

  és hány ilyen ember van, én tényleg sajnálom, de azért, mert ilyen jóhiszemű. persze, azért nagyot hibázott

 • Világbarma

  Ez mekkora idióta! Szerencsétlen!