hirdetés

Csaknem 2 milliárdot kap Pécs kultúrára

 • Impresszárió

  Nem azért kap a Zsolnay meg a Kodály extralóvét, mert annyira kutturális város Pécs, hanem mert szubvenció nélkül csődbe menne mindkettő. Kezdettől fogva veszteségesek, hiába rugdossák ki az embereket, nem rentábilisak. Amúgy ez a 2 milliárdocska lófütty a stadionokra, a kormánykommunikációra, Békementre, rezsikampányra, az MMA-ra stb. elvert 100 milliárdokhoz képest. Abból kellett volna munkahelyeket teremteni, akkor előrébb lenne az ország.

 • Pécsi

  Kultúrára van pénz,munkahelyre nincs…
  Mi van ebben a városban?
  A jelenlegi városvezetésnek vagy változtatnia kell a jelenlegi munkájukon,vagy menjenek Isten hírével!
  Undorító!

 • HajráMunkás!

  Focira meg csak 500 millió? Ráadásul 1,7 milliárdból mennyi lélegeztetőgépet lehetne venni! Az orvosaink pedig külföldre menekülnek, a nyugdíjak reálértéke csökken! Mindez azért, hogy a burzsoázia alkalomadtán jól szórakozzon?

 • pécsi

  Most sírnom kellene a meghatottságtól?Igazad van kvrt, 47 ezer ft-ból nekünk sem futja a kuuultúrára.Hagyjuk már ezt jó!

 • kvrt

  Előbb az egészségügy, oktatás, és a munkahelyek lennének RENDBEN, nem szétbombázva!!!
  utána lenne kedve elmenni a polgárnak szórakozni, és kultúrát is megélni, de persze akik hozzák a “döntéseket” Ők már csak a múzeumot, színházat, hangversenyt látják mint szórakozási lehetőséget… 47.000ft-ból elég nehéz hangversenyt is hallgatni a csekkek, adók fizetése mellett…

 • MZ/X

  Ebből aztán nem fogunk megélni. A sok munkanélkülinek lesz mit takarítania közmunkába vagy hogy gondolják ezt???