Háborút indítottak a kátyúk ellen

 • Bartók Zsolt

  Pécs vasas berkenyés útca.Állitolag Pécs első kerületéhez tartozunk de az utunk annyira rossz hogy még kocsival is alig járható nemhogy gyalog vagy babakocsival 2 havonta csőtörés ezzel együt merő sár .Az egyik tudatlan paraszt meg ahogy ki lehet menni az utcából ami egy majdnem derékszögű kanyar után egy elég nagy emelkedő közepére berakott egy fekvő rendör szerűséget nehogy télen ki tudjunk menni meg ha jövünk lefelé és csuszik akkor az autószerelönek meg a gumisnak nehogy már ne legyen munkája mert bedob a szántoföldre .

 • HurkaGyurka

  Haló!Lehetne jönni kovitelepre!Meg az Ürögifasor folytatásához is elkelne 10-20kubikméter zúzott kő!Ja meg ahol három éve a band of gypsys by balo9gh elvezette a szennyvízet a vasút déli oldalán a Keszeg sor felé vissza kellene állítani az út baloldalának eredeti állapotát!A vízműnek ez sosem volt gond!Ja és ha megnézik az Ürögifasor ártézi kútját láthatják,hogy szemétszállítás hjíján itt égetik a lakók a kommunális szemetet! Hajrá kultúra!Gyerünk Biokom-unista!

 • Jeni

  A Budai Vámnál ma remek munkát végeztek 🙂
  Talán holnapig bent marad az anyag a gödrökben

 • elemérnek

  Még jó, hogy megjegyzésed a BIOKOM-ra nem vonatkozik.

 • Elemér

  Nem jelszóháború kell, hanem szakmailag korrektül épített utak. A rosszul előkészített, dilettáns módon terített, vékony aszfalt akkor is szétesik, ha naponta hordják fel az utakra. Occsó anyagból, tré gépekkel és közmunkásokkal nem lehet jó utat csinálni.

 • Oli

  Makra dülő felé háboroghatnának az út miatt, a Dzsámi utca is nem elég, hogy igen keskeny, még kátyúkkal is tele van, időnként betemetnek egy-egy foltot, de nagyobb munkákat nem végeznek, nem háborúra vágynak az ott lakók, hanem egy tisztességes foltozásra.