hirdetés

Borzalom testközelből

 • D1

  Akik “Palesztina” mellett kardoskodnak általában fogalmuk sincs ,hogy mi a valódi helyzet ott! Vegyék a fáradságot és nézzenek utána a valós történelmi tényeknek ne dőljenek be a neten keringő mindenféle elferdített “ténynek”!Ott nem éppen Izrael próbálja eltörölni az arab lakosságot aki néhány évtizede Palesztinnak hívatja magát hanem fordítva!Érdekes az az Izraeli állampolgárságú araboknak eszük ágában sincs Palesztinához csatlakozni és fel is háborodtak amikor szóba jött egy földcsere program!Izrael nem nagyon foglalkozna velük ha megelégednének azzal amit kaptak de nekik egész Izrael kell és kellett volna az 1947 es rendezési terv idején is! Akik kiállnak melléjük arra gondoltak már ,hogy a Zsidókank ugyanannyi joga van ott élni mint az araboknak sőt történelmileg minden a zsidókat köti oda!Bár előítéletekkel ezt nehéz elismerni!

 • L . Péter

  Hova lettek a hozzászólások ? Igazán felrakhatnátok cikkeket , hogy mi folyik évtizedek óta Palesztinában . Az az igazi népirtás a mai napig .

 • Gál Béla

  AZ EMBERTELENSÉG EMLÉKEIT BEMUTATÓ VÁNDORKIÁLLÍTÁS HASZNOS LEHET AZ IFJUSÁG TÖRTÉNETEMLÉKEZETI NEVELÉSÉNEK FOLYAMATÁBAN, DE NEM ELÉGSÉGES A NAPONTA MEGMUTATKOZÓ ANTISZEMITIZMUS ELLENI HARCBAN !
  MINDEN /HÁBORÚ UTÁN MEGSZÜLETETT ÉS FELNEVELKEDETT/ GENERÁCIÓ SZÁMÁRA /ÚGY TŰNIK !!!/ RENDSZERESSEN VISSZA-VISSZA KELL TÉRNI ERRE AZ ÖRDÖGI TÉMÁRA ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY A CSALÁDI NEVELÉS IS SEGÍTSE
  ÉS SEGÍTHESSE A LEGFIATALABB GENERÁCIÓK HUMANISTA NEVELÉSÉT.
  SAJNOS, AMÍG ÁZ ÁLLAM NEM ,LÉP FEL HATÁROZOTTAN AZ ÚJNÁCI SZERVEZKEDÉS ÉS GONDOLATOK ELLEN, ADDIG AZ ANTSZEMITIZMUS ELLENI KÜZDELEM IS NEHEZEBB !!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • vackor

  Hova tűntek a hozzászólások?