hirdetés

Ítélet: bankot rabolt a rendőr

 • Walaki

  Zoltán Görcsönyben nőtt fel, oda járt iskolába és a szülei a mai napig ott élnek. Nem hiszem, ha rabolni akart volna pont azt a takarékot rabolja ki, ahol még maszkban is felismerhetik. Ez egy falu, ahol szinte mindenki ismer mindenkit. Én nem hiszem, hogy ő bárhol is rabolt, de ha megtette volna, lett volna annyi esze, hogy nem a szülőfalujában lévő pénzintézetet rabolja ki. Ja és ha jól olvastam, a rabolt összeg még csak a mínuszát sem fedezte volna. Ebben az országban minden második ember bankrabló lehetne, hiszen elég sok embernek mínuszos a számlája. És azt sem hiszem, hogy ekkora összegért kockáztatott.

 • Walaki

  Zoltán Görcsönyben nőtt fel, oda járt iskolába és a szülei a mai napig ott élnek. Nem hiszem, ha rabolni akart volna pont azt a takarékot rabolja ki, ahol még maszkban is felismerhetik. Ez egy falu, ahol szinte mindenki ismer mindenkit. Én nem hiszem, hogy ő rabolta volna bárhol is, de ha megtette volna lett volna annyi esze, hogy nem a szülőfalujában lévő pénzintézetet rabolja ki. Ja és ha jól olvastam, a rabolt összeg még csak a mínuszát sem fedezte volna. Szerintem ha a mínuszos számlája miatt rabolt volna, akkor ebben az országban minden második emeber bankrabló lehetne. És azt sem hiszem, hogy ekkora összegért kockáztatott volna.

 • (X)

  Hétfőn este – valamelyik – tv. híradóban elég részletesen lehetett hallani mindazt,amit a bíró mondott… TV2 (?) )
  Re: Pécsi Pl. videofelvételek – ( életszerűtlen vallomás – és egyebek – pl. gombászás az erdőben,cigarettavásárlás, hiányzó dísztárcsa az autóról – stb.)

 • aperten

  Ha csak ennyi a bizonyíték, amit a cikk felhoz, az biza nagyon soványka. Ha tényleg csak ennyi alapján ítélték el, az a gyanúm akkor megint hatályon kívül helyezés lesz másodfokon, vagy felmentés. Arra, hogy “a közvetett bizonyítékok zárt logikai láncolatot alkottak” nem elég hivatkozni, azt hibátlan logikával le is kell vezetni. Nekem a cikkből ez nem jött le. Elég érdekes is lenne, ha mindenkit elítélnének bankrablásért, aki minuszos számlával vásárol 🙂

 • nemegér

  Gondolom a mínuszos bankszámla miatt

 • fiúatérről

  Gondolom a mínuszos bankszámla

 • Pécsi

  Mégis mi alapján itélték el, ha a lényeges információt adó bizonyitékok nem támasztották alá, hogy ő volt?