Rendőröket keresnek Pécsre

 • zsizsek

  A törvényeinkkel van a baj. A rendőrnek nagyon sok mindenhez nincs joga és ezt a bűnözők ki is használják. Ha kicsit keményebben lép fel, az ügyvédek szétszedik és még örülhet, ha nem lesz több kellemetlensége. A másik probléma szerintem, hogy lehet itt bármennyi rendőr, ha az elfogott és elítélt bűnözőnek jobb dolga van a börtönben , mint némelyik tisztességes embernek a saját lakásában. Nem kell dolgoznia, nem kell azon gondolkodnia, hogy miből fizet rezsit, miből vesz ennivalót , hol kap munkát. Az állam ellátja, pszichológus, nevelő foglalkozik vele, elég sok jog megilleti a börtönben is. Bizonyos közegben egyáltalán nem szégyen, ha a család valamely tagja éppen börtönben van, inkább pechnek fogják fel, és nagy mulatságot tartanak a szabadulás örömére. Biztos a rendőrök között is van rossz szakember, de a többség azt gondolom, rendesen végzi és végezné a munkáját, ha hagynák.

 • Suzett

  Már nem is tudom kitől féltsem jobban a gyermekeimet…a bűnözőktől vagy a hatalomvágyukat kiélő, korrupt rendőröktől. : ((((

 • Beretta

  Rendőrt minden ember mellé, ****ébe, sőt fejébe! Ha már diktatúrát építünk, akkor legyen rendesen kidolgozva az állami terror!

 • wxa

  Minden városra, falvakban kell a rendőr nagyon kevés!

 • RRR

  A legnagyobb probléma, hogy látszat munkát végeznek…éjjel a főtéren 3 rendőrautóban 3×4 rendőr, ha nem az autóban ücsörögnének, hanem kimernék tenni a lábukat és gyalog járnának nem csak a főtéren és főutcán, akkor talán még lenne is értelme, de amíg egy mikrobusznyi rendőr üldögél bent az autóban akár télen akár nyáron addig akármennyi rendőr jöhet ide, értelme nem lesz több….

 • passat35i

  hát, én felhívtam a baranya megyei kapitányságot, senki semmit nem tud erről 🙂

 • akkor még se lett elég rendőr 2010-től?

  akkor még se lett elég rendőr 2010-től?