Karácsony előtt fizettetnek tízezreket

 • lg22

  Végszámla után autómatice emelik a havidíjat de minden évbe csak rá kell fizetni pedig az ember nem pocsékolja azt a kurva áramot!
  Kicsit furcsa h évről évre az ember többet fizet havi szinten hátha nem haladja túl a fogyasztást hát ne aggódj tesznek róla h kelljen még egy kicsit befizetni!

 • Judit

  Kedves Kevin! A vizóra is igen egyszerü találmány. Minden hónapban leolvasom, megnézem a fogyasztást, és hipp-hopp aszerint módosittatom az előlegemet. Minden vizórán vannak számok, nem olyan nehéz az. Ugyanez gázóránál, villanyóránál. Az olyan fogyasztó aki nem tartja a nyilván saját fogyasztását. az ne csodálkozzon, ha nagy számlát kap. Empátiának pedig nincs sok köze az ésszerüséghez

 • Névtelen

  Ez a rezsicsökkentés?

 • Wecza

  Nekem idén januárban tönkrement az ősrégi fagyasztó szekrényem, másikat nem tudtam venni. Mivel nem ment a fagyasztó egész évben, a szeptemberi leolvasáskor derült ki, mennyit is fogyasztott. Ledöbbentem, hogy egy nem megfelelő háztartási eszköz mennyi áramot tud zabálni. Vissza is utaltak.

 • Robbancs

  A kis Szemét eon nekünk1950 m3 ig küldött elszámoló számlát, míg az óránkon 1520 volt leolvasható(természetesen ezt még a 11% r csökkentés előtt kellett befizetnünk).Írtam nekik, a válasz:a panasz kivizsgálás várhatóan 10-15 napon belül, de ha nem fizetem be a szálát kikapcsolás várható időpontja 8 munkanapon belül!! Gratulálok a kis k@cs@g@knek!!!

 • kata

  Minden hónapban megnèzem hogy àll a fogyasztàsom a gàznàl ès a villanynàl. Nàlunk októberben olvassàk le egyszerre a kettő. Erre mindenkinek szàmítania kell minden èvben. Azt is ki lehet szàmolni, hogy mi lesz az elszàmolô szàmlàn, nekem idèn is, tavaly is sikerült, szerencsès voltam, mindkèt èvben kaptam vissza pènzt. Csak jobban odafigyeltem apró dolgokra. Ès hogy az èves leolvasàsnak mi köze a rezsicsökkentèshez…….hàt ezt nem igazàn èrtem.

 • Kevin

  Kedves Judit lehet hogy ön nagyon okosnak tartaja magát, de vannak olyan felépitésű vízórák, amelyeknél emeber legyen a talpán aki eligazodik rajta. Több empátiát, bárha tudja mit jelent ez a szó !

 • adózó

  Egyetértek Judittal !
  A villanyóra hozzáférhető, le kell olvasni havonta a fogyasztást és ahhoz képest kell bejelenteni egy picit magasabb átlagfogyasztást. Erről nem a szolgáltató tehet. Félreértés ne legyen, nem védem a szolgáltatót, de erről csak a fogyasztó tehet. Ellenőrizni kell esetleg egy régi mosógépet, frigót mert képes akár dupla annyit fogyasztani mint egy új masina. Kell nézni mikor van kedvező 10 havi hitel és kell venni másikat, én is kiszámoltam, 16hónap alatt hozta vissza az árát a mosógép, ennyivel fogyasztott kevesebb áramot és vízet.

 • SE

  Ez az ára a rezsicsökkentésnek…

 • Judit

  Nem értem a hisztit. Ott van az óra náluk, miért nem ellenörzik a saját fogyasztásukat? Ezek az emberek butábbak az átlagnál.