hirdetés

Kényszerhelyzet vagy élősködés?

 • Amindenit!

  Magdi Anyus, Te akkor egy sötétéség vagy, hogy az már hihetetlen! Szerintem inkább hiányt szenvedsz ezekből a “földi jókból”, és dobálózol itt a sátánnal. Egy olyan egyház/vallás/hit számomra hiteltelen erkölcsi kérdésekben – pláne szexben – akik enneka nevében több száz éven át embereket halálra kínoztak és élve megégettek…

 • Sapere aude

  Egy totalizálódó rezsimben, ahol központilag irányított kiskorúságban tartják az egész lakosságot, ne várjunk ennél érettebb viselkedést. Ha olyan zárt társadalomban nő fel az ember, amely a szabadság és az individuum létének tagadására épül, de nem akar lepaktálni velük, nem sok választása van. Elmenekülhet külföldre, felkötheti magát vagy kitolhatja a gyerekkort passzív rezisztenciára berendezkedve, míg saját súlya alatt meg nem bukik a rendszer.

 • Kerekecske gombocska

  Ne az Istennel foglalkozzunk akkor, amikor földi dolgokról beszélünk. Földi dolgainkat nekünk kell megoldanunk. Akkor tud a fiatal önállósodni, ha szüleinek és saját magának is van munkahelye, megélhetésre alkalmas jövedelme. Politikusaink az ígéretüket nem teljesítették. Alapvető, hogy ma már a szülők sem tudnak sok esetben megélni, mivel ha nyugdíj előtt vannak már sehová sem kellenek, remény sincs a megélhetésre. A gyerekeinknek munkalehetőség nincs, vagy megélhetésre nem alkalmas. Hová tervezzenek családot. Ma már tudatosabban élnek a fiatalok, nem akarnak gyerekeiknek olyan jövőt, hogy az állam elvegye tőlük gyerekeiket, mert saját hibájukon kívül nem tudnak emberhez méltó életet biztosítani nekik, nem akarnak állandóan rettegni attól, hogy saját jövőjüket sem látják biztosítottnak, gyerekeiket ilyen nyomás alatt nyugodt, kiegyensúlyozott életet nem tudnak biztosítani. Gazdagék meg nem szülnek, mert féltik egzisztenciájukat, hatalmuk elvesztését, mert úgy ahogy egyes helyeken baráti környezetet építettek maguk köre, ha kiesnek ebből a körből, nem tudnak visszakerülni.

 • azta

  Ezt a marhaságot. A b. u. z. i.-t nem lehet leírni, de Magdi Anyus ocsmányságait igen! Szerintem itt valami gépi moderátor van., ami bizonyos szavakat töröl.

 • azta

  Magdi Anyus te vagy viccelsz vagy hülye **** vagy.Olyan élvezettel írod le a kéjelgések módját, hogy te vagy itt a legnagyobb fertő!

 • Magdi anyus

  Kosaras magának adok igazat. Minden bajok forrása az isteni rend felborulása a családokban. Egyértelműen a Sátán aljas műve a sok vérfertőző közösség, ahol a gyermekek a szülőkkel, a testvérek testvérekkel, a nagyszülők a dédunokákkal, az unokatestvérek a keresztgyerekek sógórainak anyósával élnek förtelmes bűnközösségben. Némelyik családban még szégyentelen orgiákat is tartanak, ahol nemcsak egymás szeméremtestét vagy ánuszát illetik kézzel, szájjal, elemes vibrátorral, de még videóra is veszik a tetváladékok arcra történő kifröccsenését, ami nemcsak esztétikailag visszatetsző élmény, de a lúgos ill. svas kémhatás miatt heveny bőrbántalmak kialakulását is eredményezheti. A sok felláció, cunnilingusz , szodómia istentelenné teszi az embert, a szadomazo, a travik, a bondázs, a bukakke és a különféle fétisszex pedig egyenest a Sátán éjfekete karmaiba, az örök kárhozat sistergő lángjaiba taszítja a tévelygő lelkeket! Térjetek meg, és lépjetek ki a családi szexfertőből amíg nem késő, különben az Úr haragja sújt le sátánista ivarszerveitekre!

 • Kosaras

  Szerintem meg a mérhetetlen kapzsiság, Istentől eltávolodás, csak a pénz… az oka annak hogy a mai fiatalok ebbe a helyzetbe nőttek, születtek. A szomszédokat nézve amig hitel volt agyba főbe vették fel, minden nagyobb a szükségletnél, /autó, ház./ Tudomásul kell venni végre hogy VÉGE a jólétnek. Munkahelyek nem lesznek főleg Pécsett, hisz nincs szakképzés ráadásul kevesebbet fogyaszt a világ,stb. Az meg hogy a hatalom lenyulja és felossza a még pénzes üzleteket igaz. Lásdd a dohányboltokat. Nemzet szót nem is szabadna használni dohánybolt reklámra.

 • Tolvaly FIDESZ

  ti loptátok el a fiatalok jövőjét orbánnal, a Fel
  csuti Maradónával Majd stadionokban fognak dolgozni 🙂

 • cave

  majd a fidesz megoldja… (ezt is)