hirdetés

Kiveséztük a Fidesz kampánytechnikáját

 • Re: Sanyi

  Ebben a “nagyon titkos” videóban semmi különleges nincs, semmi meglepő és semmi törvénytelen. Mindegyik párt ezt csinálja szerte a világon!

 • Sanyi

  Rohadjanak meg.
  Rohadékok !

 • illyria

  Egyik szoci kezében sem látok listát a szimpatizánsok (összességében pedig majdnem az összes Fidesz-szavazó) nevével vagy címével (és valahol ott… az adatbázisban lapul a nem a Fideszre szavazók neve, címe és még ki tudja, miféle adatai).

 • Janika

  A szocik (Szili) eligazítják az aktivistáikat az ominózus kampányban. Ajándéktárgyak, személyes felkeresés. Ennyit arról, ki hogyan dolgozott…

  http://www.youtube.com/watch?v=eLDwr3clPsM

 • Kosaras

  Annyit hozzátennék hogy az eddigi szimpatizánsok mint én is nagyon nagyot csalódtunk, ugy érzem hogy nincs remény a jövőben, bár ne legyen igazam.

 • Cipralex

  1. Szerintem profi munka volt. Ezt nem ők találták ki, hanem átvettek és magyarosítottak egy modellt.
  2. AZ MSZP is így kampányolt, annyi volt a különbség, hogy régebbi volt a kapcsolati rendszerük, beágyazódásuk, volt mindenhol emberük, nem számítógépeztek csak beszélgettek (suttogó).
  3. Ezt a helyiek nem lettek volna képesek önállóan megcsinálni. Nem tudom, hogy hogyan ment az országgyűlési és utána az önkormányzati választás, de vélhetően a modellt működtették kicsiben is.
  4. Sok ember és még több pénz kell ehhez a módihoz.
  5. Az MSZP nélkül ez az egész csak egy nagy lufi lett volna. Mint kiderült az egész országnak elege volt a szoci politikusokból. Mindenféle mozgósítás nélkül kijött volna a tuti győzelem.
  6. Kérdés, hogy ha most visszamennek a fiúk kopogtatni vajon mit mondanak nekik? Azt, hogy így kell ezt csinálni Viktor, Páva Zsolti, támogatlak továbbra is benneteket, vagy azt, hogy szar minden, de a szocikat soha többé, vagy csak becsapják az ajtót?
  7. Vélhetően baj van ezért kellett a regisztrációt bevállalni.
  8. Szerintem igen is számít, hogy az egyén hogyan éli meg a jelenlegi életét. Jobban, rosszabban él-e, mint a szocik idején? Erre a listázásra akkor van szükség, amikor szoros a mezőny és vinni kell a rossz arcú embereket is a telepről, mert az ő szavazatuk is annyit ér, mint egy doktoré.
  9. Sok egyetemista korú volt a filmen. Szerintem ők most is aktívak voltak és kint voltak az utcákon a Fidesz ellenében. Azért mert ha hisznek valamiben akkor dolgoznak, mennek hidegben is, kiabálnak ha kell és nem megalkuvók.
  10. Jó Viktorunk és helytartói nagyot győztek, de ha nem váltanak programot, akkor nagyot is fognak bukni. A listákat jó lesz frissíteni.

 • UFF

  A film jó.
  A módszer orwelli.
  ———————–

  Egy-két szimpatizáns csodálkozik majd, hogy a vonalkódos résznél miért is mutatják meg a nevét és a címét őneki, pedig ő csak jót akart, legalábbis azthiszi. De, ide nekem az alvó ombudsmant.

 • Lényeg

  Nem teljesen értettem már a hétvégén sem, hogy mi ebben a nagy durranás! Ha valaki látta az Elnök emberei c. sorozatot, akkor cifrább trükköket is ismerhet. Ez csak nálunk lehet menő marketing fogás, az amerikaiak röhögnének csak ezen.