Lehetnénk jobb fejek a buszosokkal

 • egy utas

  Kár,hogy nem minket kérdeznek meg erről a díjról! Akkor nem ez a senkiházi kapta volna! Hisz az utasókkal nem tud rendesen beszélni és bunkó is velük!

 • BrumBrum

  Ugyan úgy van h késik egy busz, van h sokkal előbb jön, pl. van egy alacsony 50 körüli bajszos sofőr, 4-n meg 4Y-n szokott lenni aki azt hiszi h vmi autóversenyző. Hétvége volt, kb 1 hónapja, ha jól rémlik 38ra kellett volna az árkádnál lennie a busznak. Nos, ő 40re már uránvárosban volt. És amikor vki futott a buszra, az orra előtt becsukta, majd kinyitotta az ajtót, még ő küldi el a halál f@szára az utast, h a megállóban kéne várakozni. (Talán nem kéne 10 perccel előbb elindulni.) Az a baj, h amíg ilyen kretének vannak, addig ez vmilyen szinten rányomja a bélyeget az udvarias, kedves buszsofőrökre is. Amúgy meg, engem nagyon irritál, h nem képes egy halom buszsofőr bekapcsolni a fűtést. Ő ott tök jól elvan a fülkében, mi meg csak fagyjunk meg. Nem lehetne kiadni vmi utasítást a sofőröknek, h fűtsenek? Másfelől, az öreg Ikarusokon is van fűtés, pár sofőr be tudja kapcsolni, a többinek miért esik az esetek 90%ban nehezére?

 • re-Egy Sofőr :)

  Szerinted ki állíthatta össze? Tényleg nincs halvány fingod sem? 🙂 Pedig neked, nektek kéne a legjobban tudni, hogy mi a háttér!

 • Napi autós

  Gratulálok az elismerésben részesülőknek!!!!

 • Napi autós

  A busz és a megállóból való kihajtás! Természetes számomra amikor “busz irányjelző balra indul” …nekem tükör, indul irányjelzőm balra sávot szabadon hagyva közlekedem tovább!!! Sőt ha kell lassítok engedem!! Csak az Én problémám ott van amikor, látom a tükörből a gk vezető arcát Ő még az ajtók csukódásával van elfoglalva , tehát a bal tükörbe még csak nem is “PILLANT” mi is a forgalom “körülöttem” ,de már engedi talán én vagyok az erősebb vagy ki kell engedj ha tetszik ,ha nem…. !!!!! Eme dolog akkor izgalmas amikor már a busz első harmadánál halad az autós !!!!!! Érdekes dolog a “Távolsági buszoknál” nem tapasztaltam, talán Ők jobban figyelnek???? Észrevételem ,és rossz tapasztalataim mellett is Én engedem és segítem őket a közlekedésben!!!

 • Egy Sofőr :)

  Nem tudom,hogy ki állította össze ezt a névsort,de katasztrófa.Vannak a cégnél “Munkás Emberek” is,akik megérdemelték volna,nem azok,akik egy helyzetjelző izzóval órákra félre állnak,míg helyettük mások pörögnek órákon keresztül.

 • tetves rihárd

  A hozzászólásod alapján te náluk is sokkal nagyobb paraszt vagy. Te vagy az az autós akinek mindenki neki akar menni, te vagy az akinek egy tíz peces autózás is akora túlélő kaland, hogy órákat mesélsz róla a haveroknak. Te vagy az aki ágyvérzés közeli állapotba kerül ha autóba ül, agresszív örjögő elmebeteg leszel a kormány mögött. Vezetni nem tudsz azért tünik közveszélyesnek számodra minden nagy jármű manővere. Balfácán vagy öcsi és még reklámozod is a hülyeséged 🙂

 • Richárd

  Persze hogy nem engedjük ki őket mi.mint autósok mert némelyik akkora paraszt hogy bicskával eszi a fagylaltot…Nagyon sok olyan esetet tudnék mesélni ahol a buszsofőrnek elvettem volna az engedélyét,azt hiszik mert ők a nagyok akkor nekik mindent szabad.Nem fogok regélni a lényeg hogy,semmilyen tekintetben nem leszek rájuk a jövőben sem mint ahogy eddig sem!

 • zsitva

  Számít az ilyen.
  Helyes lépés volt.

 • Névtelen

  SZÍVESEN VETTEM VOLNA A FOTÓKAT IS A DÍJRA VÁRÓKRÓL 🙂

 • Olvasó

  Csizi Mindenhezszakértő Alpolgár Országgyűlési Városi Képviselő Útbiztos Péter, annyira jó hogy átadta a díjakat ezeknek az embereknek. Nem lett volna Péter nélkül teljes a karácsonyuk.