hirdetés

300 millió a pécsi Református Kollégiumra

 • Sáranéni

  Kedves Hozzászólók!Kedves “Baka Sára”!
  Véletlenül kerültem erre az oldalra, és mélységesen fel vagyok háborodva, hogy a nevemmel visszaélt valaki. Köszönöm azoknak a hozzászólóknak a véleményét, akik ismernek és nem hitték el, hogy ilyen stílustalan és ízléstelen hozzászólásra nem lennénk képes, ennél még az engem lejáratókat is jobban tisztelem.
  Nagyon örülök, hogy tovább épül az az iskola, amelynek alapítójaként és 10 évig igazgatójaként dolgozhattam, úgy tűnik, nem hiába.Igaz az alapításkor csak nagyon kevesen hittek benne.
  Kérem a nevemmel visszaélőt, hogy ha ennyire fontosnak tartja, hogy nevemben hozzászóljon, keressen fel, beszélgessünk ….

 • KA

  Jaj, mennyivel másabb,mint mikor én oda jártam……majd 10 éve végeztem ott,nem lettem se zombi,se apáca,ahogy sokan gondolják a Refiről:)
  Voltak érdekes dolgok,de azért jó volt 🙂

 • Tamásbá

  Jöhet nekem az új konyha, én akkor is teletöltöm a koleszt kajaszaggal!
  #smellmycooking

 • Kovács

  Régi iskolám, amiről csak a legjobbakat tudom elmondani. Örülök, hogy tovább épül, szépül.

 • Cruise

  Minket a második utáni nyáron egy hajóra is elvittek hogy kimossák az agyunk. De klassz buli volt, legalább is nem volt klasszatlan…

 • Csilla

  A legelső hozzászóló, önmagát Baka Sárának kiadva pont a gyűlöletkeltésre buzdítja azokat, akik elolvassák a cikket.
  Személy szerint 13 évet töltöttem el ennek az iskolának a falai között és nem hogy agymosást végeztek rajtam,(bár az utolsó időkben volt rá próbálkozás) inkább megtanítottak NORMÁLIS emberként viselkedni. Nem pedig gerinctelennek titulálni olyan embereket, akiket belehelyezek egy kasztrendszerbe.
  Mennyivel jobb az az iskola, ahova belőve és részegen, alig ruhában járnak a diákok?…..
  Ez az iskola a legvégsőkig kitartott, hogy a fiatalságból jövőt építsen! Politikától független…Persze ez megváltozott, amikor Hoppál tanár úr politikai pályára lépett, de ez már letűnt.
  Visszatérve a “kedves” első hozzászólóhoz, amennyiben téged az bánt, hogy nem a te iskolád, vagy a te általad preferált nézet nyert pénzt és tudott továbblépni, azt javaslom te is menj el politikusnak. Ezzel a hozzáállással tökéletes “elvtárs” lenne belőled és talán akkor nem itt írogatnál butaságokat.

 • re Bogi

  Bocsánat, Baka Sára nagybetűvel irandó, elnézést.

 • re Bogi

  A főigazgató nem politikus. nem Hoppál a főigazgató. baka Sára egy intelligens, okos nő, aki nem süllyed idáig, hogy ilyen kommentet irni. Más nevében irni pedig arcátlanság.

 • Kosaras

  Sajnos vannak akik Istentől elfordulva élnek és még kommentelnek is. Katolikus vagyok, de a reformátusokat is testvéreimként szeretem hisz sokat tesznek az emberekért!!! A másik nem tudom miért gerinctelen a képviselő?

 • bogi

  Baka Évának üzenem, hogy én is ott tanultam, de mégsem lettem zombi 😛 Meg nehogy már azért írogass ilyen marhaságokat, mert a főigazgató egy politikus. Különben sem ez volt a lényeg az egész cikkben…

 • Re: Éva

  Valószínűleg nem vagy tisztában, hogy Baka Sára ki volt és mi köze volt az iskolához. Ha tudnád, akkor értenéd, hogy miért az ő nevével kommentel valaki ilyet.

 • Éva

  kedves Baka Sára, nem vagy te egy kicsit soviniszta? Mi bajod a reformátusokkal? Rengeteg pénzt költenek nem református oktatóintézményekre is, ugye tudod? Kedvesem, nagyon sajnállak, nem lehet valami gazdag a lelkivilágod.

 • Holland bálázás

  Nem hiszem, hogy tényleg Baka Sára írta az előző kommentet, ennél ő okosabb. Ha mégis, végtelenül sajnálom őt.

  Az ilyen kijelentések miatt tiltakozhatnának a liberálisok, a jogvédők vagy az Amnesty International, mert ez az igazi kirekesztő, vallási alapon megkülönböztető hozzászólás.

 • Baka Sára

  Sirályság! Még több Hoppál-féle gerinctelen református zombit lehet termelni nagyüzemben! Csak így tovább!