hirdetés

Napi három abortusz van Pécsett

 • Kaller

  A kérdés az, hogyan lehet ezen a szomorú tényen változtatni?

 • belvárosi

  Mindenki tudta eddig is, hogy nem a gazdasági, anyagi problémák, hanem a szimpla (szülői) felelőtlenség miatt van annyi abortusz. Elég kimenni esténként a belvárosba, és látható a magyar szülők hozzáállása a gyerekneveléshez.

 • Aktív

  100%-os védelem: ne szexelj!

 • Pippo

  Együtt az Életért Közhasznú Alapítvány:
  http://www.egyuttazeletert.hu/

 • Pippo

  Van választási lehetőség:
  http://www.egyuttazeletert.hu/

 • Jol

  Teréznek igaza van, a fogamzás a szex után néhány órával már megtörténhet, így azután már a terhességet szakítja meg a “sürgősségi tabletta”. Valamennyire a média is felelős, ahogy részben ez a cikk is a szóhasználata miatt. Ugyanis “elvetetésnek” nevezni a direkt abortuszt, több mint eufemizmus!
  Meg a másik, hogy nem csak azt kell propagálni, hogy gondoljanak a védekezésre, hanem azt is, hogy még ha használtak gumióvszert, és mondjuk hüvelykúpot, még az sem ad 100 %-os védelmet a teherbe esés ellen, vagyis ha nem akar fogamzást éppen, akkor védekezni szükséges, de nem elégséges – mindig kell arra gondolni, hogy bárhogy is védekezik valaki, nem tudja kizárni (csak csökkenteni) a terhesség esélyét! Tehát csak felelősséggel!
  Arról nem is beszélve, hogy liberálisaink azt verik a gyerekek (és felnőúttek) fejébe, hogy az ember magzata nem ember (micsoda ellentmondás!) így elpusztítása is csak kellemetlenség az anyának, de nem gyilkosság.

 • BUBU

  Szexuális felvilágosítás kellene nekik, illetve ezt a sok agyromboló műsort a tévében megszüntetni! akkor talán lenne változás.

  Bubu

 • Zsoca

  Ha nem 25 éves bombázónak néznének ki, vagy akarnának klátszani a tizenéves csajok, akkor nem is lenne ennyi abortusz. Le a sminkkel!

 • Teréz

  “Ez utóbbi esetében ingyen lehet olyan gyógyszerhez jutni a hirtelen jött aktus után, amely akár 5 napig is hatásosan véd a teherbeesés ellen.” – Ez egy nagyon ostoba és félrevezető mondat. Nem az a lényeg, hogy öt napig véd a teherbeesés ellen, hanem rögtön abortálást idéz elő, a már létező (még ha csak az előző esti szeretkezés óta is) kis emberpalántát löki ki az anya testéből.
  Az már más kérdés, hogy a vérzés (voltaképpen ez egy a gyógyszerben bevitt hatalmas mennyiségű hormonmennyiséggel előidézett mesterséges menstruáció, és épp a hatóanyag miatt nem veszélytelen, sokkolja a szervezetet) napokig eltarthat, és így természetesen azokban a napokban nincs esély terhességre.
  De aki egy ilyen eset után sem fogja fel, hogy változtatnia kellene az életmódján, és a következő buliban megint ott kelleti magát, méghozzá egy ilyen áron szerzett “védelemmel”, az nagyon szomorú. És még szomorúbb, ha ebben félrevezető újságcikkek támogatják.

 • Andre

  Az a baj, hogy lotyók a mai kiscsajok. Hála a szüleiknek.