hirdetés

Postavölgy: leáll a beruházás, egyelőre

 • Pingback: Hulladékudvar: 100 milliót bukhat Pécs - Don't waste it!()

 • Joe

  Kedves Kettes Alá,

  Elmondom neked, hogy 94 óta a Fideszre szavaztam mindig, pontosan azért, mert nem hagytam megvezetni magam a szociktól, azonban látva Moór Eszter ellentmondást nem tűrő arroganciáját és Merza kioktató stílusát bizony jómagam is többször a hangoskodók táborát növeltem. Nem gondolom, hogy ettől még marha lennék!

 • Ott_lakó

  “Kedvesviki”
  Az ott lakók nevében bizton állíthatom, hogy ön nem az érintett terület közelében él.
  A “sötét” jelzőit így tartogassa önmagára és nem ossza az észt védőtávolságon kívülről. Az ilyen agitátorokból már elég volt az elmúlt évszázadban. Ma állítólag demokráciát építünk..
  Ezért nem kellene a falakat bontani, amikor sárba tapossák a “birkának tartott” halandók véleményét és jogait.

 • kedvesviki

  olyan szinten árad a sötétség kommentekből, hogy az elképesztő. több száz fa veszi majd körbe a most is lepukkant területet. hihetetlen sötétek az ott lakók, már bocs.

 • Pf

  Én így is rálátok az ablakomból a Baumaxra meg a trafótelepre, pont nem érdekel, ha lesz még egy aszfaltos telek nyolc konténerrel. Mégis, mit kell ezen siránkozni, nem értem. Nagy forgalom? Az Istenért, ott a négysávos Siklósi út a sztráda teljes forgalmával, pupákok.

 • László Hajni

  Szép ígéretet kaptunk június 04-én a hulladékudvar építésének átmeneti leállítására. Ezzel szemben az építkezés ha lehet, még nagyobb ütemben, több munkás részvételével tovább folytatódik. Az ígérgetőket nem minősítem, ismét bebizonyították, hogy a lakosság véleményét semmibe veszik. Elég a beszédből, ha nem lépünk, teszünk valamit, biztosan megépül. Akinek a lakóhelyét pedig nem érinti, kérem, ne kommenteljen, fogalma sincs, mik a kifogásaink. Vegyünk példát a Tubesi radarról. Pl. élőlánc, az építkezés bejáratának eltorlaszolása autókkal. Ébresztő! Tenni kell akármit, sürgősen!

 • Kovács G.

  Hol voltak a hangoskodók, amikor nekiálltak az Árkád építésének, kinyúvasztották a helyi kisboltosokat, hol voltak, amikor benzinkutat építettek a sportpályára a Tüzérben, amikor eldöntötték, hogy Pécsen ér véget az autópálya. Kicsit komolyabb célokért kellene harcolni, nem ilyen bagatell zöld beruházásokért, mint ez… Ha most gyenge lesz a városvezetés, holnap bármiért elég lesz összegyűjteni pár félszűt és megakadályoznak mindenféle beruházás. /egy patacsi, akinek a házával szemben van a MOL-telep, mégsem zavarja…./

 • Stadionok helyett gátak kellettek volna!

  A hulladék kezelését meg kell oldani, de a helyszín a tájékoztatás fontos lett volna.
  Az LMP is odaállt az ügy mellé, de a sumák, sunyi fidesz sajtó ezt nem említi.

  Ki ez vagy mi ez a Merza elvtárs, polihisztor, mert minden dologhoz ért a városban?

  Figyeljétek Törökországot!

 • fodor ibolya

  Az Önkormányzat felülbírálta az előző éra rossz döntését, az építkezést leállítja, felfüggeszti, és megoldást keres egy másik helyszínen történő hulladékudvar építésére. Grat.
  megjegyzem tényleg elképesztő volt ahogy Meixner András egy laza mozdulattal a saját rossz döntéséből magának előnyt fabrikált. Hát ezt nevezik dörzsöltségnek….

 • Szabóné

  Gratulálok! Nagyon örülök, hogy sikerült megállítani a Bajnai-féle szemétkommandót. Lám, ha mi, magyarok összefogunk, akkor meghátrál a liberálbolsevista világrend és szűkölve visszatakarodnak Izraelbe. Nem engedjük, hogy megmérgezzék a földjeinket a génpiszkált szemetükkel és az amerikai atomhulladékkal. Hajrá Pécs!

 • mosolymano

  Örülök, hogy sikerült egy lépést tenni a megoldás felé. Köszönet ezért mindkét félnek (megjelentek és önkormányzat). Örülők, hogy 2 párt képvselője is felvállalta, hogy hibázott, vagy nem volt megfelelően tájékozott (Meixner, és Moór Eszter is). Ennek van értelme!

 • kettes alá

  tehát: van egy csomó szocik által megvezetett hangoskodó, mondjuk úgy 5 ember. Ezek marhaságai, meg meixnerék “rossz döntése” miatt vesznek el 100 milliót a várostól????
  komolyan, miért dőlünk be mindig minden marhának?

 • Fábián Szilárd

  Csatlakozva Eszter hozzászólásához, ezen a linken megtekinthető, hogy mit is vihetünk egy “hulladékudvar” -ba:
  http://hulladekudvar.hu/hulladekudvar/pecs
  De hogy ne kelljen felkeresnetek, kiollózom azt a részt, ami ide tartozik:

  leadható hulladékok
  leadható veszélyes hulladékok:
  használt sütőzsiradék és göngyölege
  használt akkumulátor
  szárazelem
  elektronikai hulladék: számítástechnikai hulladék, TV, telefon, stb. – akku nélkül
  növényvédőszeres göngyöleg: permetszeres doboz, zacskó, üveg, stb.
  festékes göngyöleg: festékes doboz, vödör, stb.

  Tehát minden kedves olvasónak (aki figyelmesen elolvassa a cikket), ajánlom figyelmébe az “előzmények” címszó alatt futó utolsó mondatot:
  “A létesítmény, ahogy akkor elhangzott sem zajjal, sem porral nem jár, a talajvízszennyezés, fertőzésveszély, veszélyes hulladékok megjelenése pedig kizárt.”

  Akkor most hol is az IGAZSÁG?????

 • ….

  Rádinéni!
  Hazudni tetszik! Ilyenről nem volt szó!

 • Rádiné Tóth Eszter

  Majdnem így volt, bár a rossz elemek, a használt sütőolaj, a régi akkumulátor, és az autógumi veszélyes hulladéknak számít (a Biokom szerint is )és ezeket is itt vennék át a lakosoktól, tehát az előzményekben is tudtuk, hogy mi épül itt

 • Bandi Bandi

  Bandi! Maradtál volna csöndben! Az mindenkinek jobb lett volna! Ekkora ökörséget…

 • kettes alá

  meixner nyilatkozatát nem minősítem, eszméletlen, hogy milyen könnyen dumál 18 milliárdról. micsoda csúcs ez az ürge. hihetetlen