hirdetés

Rekordszámú közmunkás dolgozik Pécsen

 • Horváth Imre

  Az összes helyi orgánum,legyen az tv, vagy újság jobban teszik, ha spontán riportokat készítene a közmunkásokkal, az utcán, mert úgy látszik,hogy akik ennek a programnak a vezetésével vannak megbízva, csak hazugságokat tudnak nyilatkozni. Lásd a tegnapi Pécs TV-s riportot. Azt hittem,hogy rögtön felmegy a pumpám ennyi hazugság hallatán . A tvalós tények. Se ide-oda szállítás, se hideg ásványvíz a nagy melegben vagy télen meleg tea. Ez főleg a keleti blokkra értendő. Uraim megtalálhatók vagyunk az utcán. Tőlünk érdeklődjenek,ha tényleg kíváncsiak.

 • Szocmunkás

  Közmunka: modern rabszolgaság. Megélni nem lehet belőle, szakképzettséget nem igényel és nem is ad, adóbevétele nincs belőle az államnak, minőséget nem lehet létrehozni vele. Egyetlen haszna, hogy elfedi a statisztikákban a foglalkoztattottak számának az elmúlt években tapasztalható radikális zuhanását és a munkanélküliség emelkedését…

 • Sz.né

  Igen és hogy lehet közmunkához jutni!!Ugyanis az ex férjem nem kapott pedig van deviza hitele és már nem tudja fizetni sem.Akkor milyen közmunkáról beszélünk.Tartós munkanélküli már 5 éve.Hogy is van ez??????????????

 • Változatos

  munkához tartozik az is, hogy az Aranybika melletti putrisház udvaráról a betelepített lakók által megtermelt szemetet eddig már több, legalább 10 m3-es konténerrel szállíttatja el gondolom az önkormányzat (ma is), melynek megtöltését sem az ott lakók végzik, mert az számukra megalázó munka.

 • pécsi

  Moór Eszter szerint tisztességes bért fizetnek. Neki vajon mennyi a fizetése? Egy kicsit zavar, amikor kb 20 fős brigádból 2-3 ember dolgozik, a többi heverészve nézi.

 • Re: Nahát

  A jobinfon több mint 600 pécsi állást hírdetnek… Lehet azért találni, csak keresni kell és akarni dolgozni.

 • Nahát

  Re2!
  Te is bizonyára a mi adónkból kapod a lét a városházán, csak éppen kaviárt vehetsz belőle! Agyhalottkám, mondj munkalehetőséget ebben a tetves városban, utána kannás borozz!
  Sokan már semmiféle ellátást nem kapnak, mert még közmunka sem jut mindenkinek.

 • TexMex

  Re:1!
  Jobb lenne, ha a Te adódból hesszelnének egész nap, finom kannás bort szopogatva?

 • Mégis

  Kit érdekelnek a közmunkások? Éhbérért robotoltatják ezeket a szerencsétleneket.