Zsolnayt akarnak látni a pályaudvaron

 • Határozott

  Az ilyen határozott igények megfogalmazását szeretem. A Zsolnay városában nem lehet hamis Zsolnay díszítőelemeket elhelyezni!

  Határozottság kellene, a közlekedési infrastruktúra fejlesztésében is. A vasúti közlekedés botrány. Az ideális 1,5-2 óra helyett 3 óra a menetidő Pécs – Budapest vonalon. Ezt sokkal olcsóbban közel azonos idő alatt busszal is meg lehet tenni! Én imádom a vonatot, de kb. 1500 Ft a különbség a teljes árú IC vonatjegy és a buszjegy között! Ha az utazási idő a vonaton jelentősen csökkenne és maximum 2 óra alatt el lehetne érni Budapestre, akkor lenne csak versenyképes a vasúti közlekedés! Ráadásul ez nagyon sokat hozzátenne, Pécs idegenforgalmához is.

  Ezen kívül 100 egyéb dolgot tudnék még sorolni, mihez kellene ugyanilyen határozottság, ami legalább ennyire fontos Pécs jövőjének szempontjából, mint ez, hogy milyen díszítőelemek vannak egy épület homlokzatán.

 • Bíborka

  Engem őszintén szólva nem izgat, hogy Zsolnay étkészlet van-e a falakon vagy sem. Viszont nem bánnám, ha pontosan járnának a vonatok, és tiszták, kulturáltak lennének a kocsik.

 • adonyi

  egy mohácsi bugris mit ekézi a nyíradonyiakat? pofát satura, öcskös!

 • geográfus

  nincs rá nagy esély sajnos…
  A pécsi vonal nemzetközi forgalma alacsony, talán napi pár tehervonatra korlátozódik, így a prioritása a vonalnak alacsony.

 • rendszerüzemeltető

  én örülök a felújításnak, annak még jobban örülnék ha a szakaszok felújításán is dolgoznának