16 C
Pécs
péntek, április 26, 2024
KezdőlapHírzónaAz utolsó percekben fordítottak

Az utolsó percekben fordítottak

A Pécs a hajrában egy perc alatt fordítva nyert a vendég Budapest Honvéd ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójának szombati játéknapján – adta hírül az MTI.

OTP Bank Liga, 24. forduló:
PMFC-Matias – Budapest Honvéd 2-1 (0-0)
—————————————-
Pécs, 1000 néző, v: Bognár
gólszerző: Ojdanic (85.), Makriev (86.), illetve Holender (71.) sárga lap: Hidi (84.), Youla (88.)

Pécs:
—–
Helesfay – Nagy J., Balogh B., Causic (Ojdanic, 38.), Uzoma – Pauljevic, Márkvárt, Horváth A., Fröhlich (Rácz, 64.), Szatmári (Weitzer, 81.) – Makriev

Honvéd:
——-
Kemenes – Ikenne-King, Ignjatovic, Elez, Baráth – Nagy G., Hidi, Meza (Holender, 45.) – Vécsei, Punosevac (Youla, 60.), Prosser (Gazdag, 73.)

Kiegyenlített küzdelmet láthatott az első félidőben a PMFC Stadion nagyjából ezerfős közönsége. A játékrész első felében inkább az akkor kapufáig is jutó hazaiak, majd a második részben a vendégek voltak aktívabbak és kapura veszélyesebbek.
A szünet után meglehetősen sokáig a mezőnyben folyt a játék, aztán a hajrához közeledve a Pécs újra a kapufát találta el, a Honvéd viszont egy perc múlva megszerezte a vezetést. A kapott gól észhez térítette a hazaiakat, akik néhány perccel a lefújás előtt bő egy perc alatt kétszer is bevették Kemenes kapuját, így otthon tartották a három pontot.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő