8 C
Pécs
péntek, április 26, 2024
KezdőlapHírzónaÉlvezi a büntetéseket az MLSZ?

Élvezi a büntetéseket az MLSZ?

Az MLSZ fegyelmi bizottsága két mérkőzés alapján, összesen 500 ezer forintra büntette a PMFC-t a szurkolói miatt – közölte a PMFC.hu. 
A Fegyelmi Bizottság augusztus 21-i ülésén az alábbi, a PMFC-MATIAS-t érintő határozatokat hozta:  „A FEB a Szombathelyi Haladás – PMFC-Matias mérkőzéssel kapcsolatban a Szombathelyi Haladást, mint visszaesőt szurkolóinak megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt 100.000 Ft, a PMFC-Matiast, mint visszaesőt, szurkolóinak megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt 100.000 Ft pénzbüntetésben részesítette.
– A FEB a Szászvári SE Fürge Nyuszi – PMFC-Matias mérkőzéssel kapcsolatban a Szászvári SE Fürge Nyuszi-t rendezési hiányosságok miatt írásbeli figyelmeztetésben részesítette, a PMFC-Matias-t szurkolóinak megbotránkoztató rigmusok bekiabálása, pirotechnikai eszközök használata és becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető magatartása miatt 400.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte” – olvasható a két indoklás az mlsz.hu-n.
A Fegyelmi Bizottság által határozatban kiszabott pénzbüntetésekből befolyt összeg teljes egészében az MLSZ által létrehozott Focisegély Alapítványhoz kerül. Az alapítvány a hazai labdarúgás – szociális, egészségügyi vagy egyéb okok miatt – segítségre szoruló és arra érdemes személyeit (elsősorban egykori labdarúgókat) támogatja.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő