10 C
Pécs
csütörtök, április 25, 2024
KezdőlapSportKötelező lesz a szurkolói kártya

Kötelező lesz a szurkolói kártya

A pmfc.hu azt írja, hogy a jegyvásárláshoz már most ajánlott kiváltani a klubkártyát, amely szeptember 12-től kötelező lesz az összes NBI-es stadionban. Használatával felgyorsulhat a jegyvásárlás, ugyanis vásárláskor nem kell mindig újra és újra bediktálni az adatokat.

Mint írták, a szurkolóktól gyakran kapnak bíráló szavakat a mérkőzés előtti beléptetés miatt. „Klubunk szintén azt szeretné, ha a beléptetés hatékony és gördülékeny lenne, mert úgy gondoljuk, hogy mindenkinek időben be kell jutnia a stadionba, aki a kezdő sípszó előtt megérkezik a bejárathoz. A beléptetés sebessége azonban számottevően nem fog változni a jövőben sem. Sőt, a nagyobb érdeklődésre számot tartó összecsapásokon, mint például a következő Újpest elleni, még hosszabb sorok alakulhatnak ki, ha nem teszünk ellene. A klub és dolgozói ugyanis egyedül nem tudják megoldani ezt a problémát, ebben a szurkolóknak is partnernek kell lenniük” – írják.

Hozzáteszik: az értékesítés névre szóló marad, nem lesz több pénztár, a rendszer nem lesz sokkal gyorsabb.

„Azt el kell fogadni, hogy a beléptetésnek ez a formája igénybe vesz néhány percet. A nézői szokások megváltozása nélkül pedig a pénztárak előtti sorok a jövőben sem fognak csökkenni. Ezért mindenkinek azt javasoljuk, hogy a mérkőzés előtti napokban vegye meg jegyét online a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, vagy a klubházban, illetve az általunk ajánlott Ticket Express Irodákban” – közölte a klub honlapján.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő