15 C
Pécs
péntek, április 26, 2024
KezdőlapHírzónaVasárnapi futóünnep a Hősök terén

Vasárnapi futóünnep a Hősök terén

„Gyere, és fussunk vagy gyalogoljunk együtt július 26-án, vasárnap, amikor mindenki győztes, aki célba ér! Nem kell a leggyorsabbnak lenned, hiszen ha teljesíted a távot, már tettél a saját egészségedért, ráadásul egy egyedi pólóval is megajándékozunk” – közölte a PSN Zrt.

A PSN Zrt. – a Türr István Képző és Kutató Intézet felkérésére rendezett eseményen – július 26-án, vasárnap 10 órától vár mindenkit (gyermeket, fiatalt és öreget) egy fergeteges futó-, illetve edzettségétől függően gyaloglóversenyre, ahonnan senki nem tér haza üres kézzel.

A rajtszámmal rendelkező, regisztrált nevezők pedig a versenyt követően sorsoláson vesznek részt, amelyen értékes sporteszközöket és okostelefont nyerhetnek.

Versenyközpont (rajt/cél): Pécs, Hősök tere (színpad, sátor, hangosítás, pihenőhelyek, kiállítás, regisztráció, frissítő állomás). Útvonal: Hősök tere – Kolónia utca – György akna fordító – Kolónia utca – Tűzoltó utca – Hősök tere. A táv: 1,8 kilométer.

Az első táv a gyaloglóké (10.30), majd a futók gyermek- (11.00) és a felnőttfutam (11.30) következik.
Előzetes regisztráció: július 20-23. között a www.psnzrt.hu weboldalon keresztül; előzetesen a telepprogram mentorainál, illetve a helyszínen, a verseny előtt, 09:00-órától. A nevezés ingyenes!

Minden résztvevő ajándék pólót és felragasztható rajtszámot, minden célba érkező frissítőt, az első 100 célba érkező ajándékcsomagot kap és minden célba érkező rajtszámával részt vesz egy ajándéksorsoláson (sportos ajándékok, fődíj: okostelefon).

A program része (12.15-ös megnyitóval) Sikli László nagyváradi költő „KEZEK”! c. interaktív kiállításának bemutatója.

Pecs_szorolap (1)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő