13 C
Pécs
péntek, május 3, 2024
KezdőlapAbszolút NőFészekTrendi sálak őszre

Trendi sálak őszre

Párducmintás, kockás, kötött, virágos és koponyás sálat is találtunk az üzletek kínálatát böngészve. Az egyik legjobban kombinálható kiegészítő idén ősszel is változatos színekben és anyagokban lelhető fel a butikokban. Összegyűjtöttük a mi kedvenceinket!

Állatminta

A párduc-, zebra- és leopárdmintás kiegészítők évek óta népszerűek, ami ebben a szezonban sem fog megváltozni. Mindegyik divatlánc kínálatában fellelhető ugyanis valamilyen állatmintás darab.

Balról jobbra: Bershka, H&M, Reserved

 

 

Csősál

Idén is találkozhatunk ezzel a praktikus darabbal, aminek legnagyobb előnye, hogy gyorsan belebújhatunk, nem kell a megkötésével bajlódnunk. Különböző anyagokban és színekben lelhető fel az üzletekben, az egyszínű kötöttől a virágmintás szaténig.

Balról jobbra: H&M, Reserved, F&F

 

Flitterek és strasszok

Az egyszínű sálakat a tervezők apró strasszokkal és flitterekkel díszítik idén. Egy ilyen kendő azért lehet jó választás, mert nemcsak alkalmi ruhákhoz vehetjük fel, hanem akár egy egyszerű szerelést is feldobhatunk vele.

Balról jobbra: Promod, H&M, F&F

 

Koponya

A halálfejek újra visszatértek: szinte az összes általunk megnézett márka kínálatában jelen vannak a barátságtalan minták, amelyek világos alapon meglepően jól mutatnak.

Balról jobbra: Reserved, Tally Weijl, H&M

 

Egyéb minták

Ugyan a virágos darabok az őszi szezonban kissé háttérbe szorultak, azért így is jócskán találni belőlük is az üzletek kínálatában. Ezen kívül továbbra is itt vannak a csíkok, a kockák és egyéb minták, többek között az ikonikus bajusz is.

Balról jobbra: Promod, Tally Weijl, Reserved

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő