17 C
Pécs
kedd, április 30, 2024
KezdőlapSportKüzdőÁzsiában remekeltek a pécsi jiu-jitsusok

Ázsiában remekeltek a pécsi jiu-jitsusok

Március 3-án tartották Tokióban a korosztályos nemzetközi jiu-jitsu Ázsia-bajnokságot. A nemzetközi viadalra több mint háromszáz versenyző kvalifikált. Hazánkat a pécsi BHA – Bushinkan Harcművészeti Akadémia jiu-jitsu szakosztálya képviselte. A harcművészeti akadémia versenyzői hosszú hónapokon át fáradhatatlanul készültek a Japán versenyre, ahonnan mindannyian éremmel és szép emlékekkel tértek haza.

A különböző korosztályos súlycsoportokban a BHA jiu-jitsu csapat összesen öt éremmel zárta a versenyt. Az ázsiai nemzetközi viadalon kettő ezüst és három bronzérmet szereztek a pécsi versenyzők. Fiú serdülő és ifjúsági korosztályban: Schmal Dániel a dobogó második, míg Kis Bence, Sechejni Benedek és Cseri Csenger a harmadik fokára állhatott. A felnőtt korosztályban Martina Máté a második helyen végzett.

A Tokió Ázsia Jiu-Jitsu Nemzetközi verseny éremtáblázatán összesítésben a BHA – Bushinkan Harcművészeti Akadémia a rangos tizenkilencedik helyet szerezte meg. A versenyzőket Martina József mesteredző készítette fel.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő