6 dolog, amit imádni fogsz, ha szeretsz ágyban enni!

Nincs is jobb egy reggeli rántottánál az ágyban, vagy egy szelet pizzánál vasárnap délután. A notórius ágyban evők/ivók ezt biztosan tudják. A kényelem csak egy karnyújtásnyira van: az interneten! Összegyűjtöttünk 6 tárgyat, amit imádni fognak a lustálkodók.

Nincs messze már a karácsony, így érdemes felkötni a gatyát az ajándékok téren. Ezzel a hat tárggyal tuti nem lövünk mellé, ráadásul bárhol is vagyunk, beszerezhetjük őket.

1. Ágyban evős csodatálca

Nem kell csak azért kimenni a konyhába, hogy ne legyen minden tiszta morzsa és ételmaradék. Ma már a legtöbb lakberendezési üzletben beszerezhető összehajtható tálca az ágyban evők alapkelléke. Itt tudjuk megvásárolni online, ha a vásárlás helyett is inkább ágyban maradnánk.

tálca, ágy, kreatív, ajándék, ágy


 2. Ébresztő, amely friss teával kezdi a napod

Mindannyian utáljuk az ébresztő hangját, de talán ezzel a csodamasinával másképp lesz. Az ébresztő megszólalásával egy időben a víz is elkezd forrni, így szó szerint ágyba kapjuk a napindító teánkat. Itt szerezd be online!

reggeli, ébresztő, ágy, kreatív, ajándék


 3. Pohártartó, hogy ne lötyögjön ki a kávé

Kávé, tea, sör, bármi! Ez a pohártartó az asztalhoz rögzítve megoldja az ágyban ivás legégetőbb problémáját. Ráadásul nem is kell mélyen a zsebünkben nyúlnunk. Itt tudjuk megvásárolni.

pohártartó, ágy, reggeli, kreatív, pohár, kávé


4. Pizzaszelet-tartó nyakbavaló

Ha nemcsak az ágyban imádunk enni, de a pizzát is szeretjük, kötelező darab ez a kreatív, nyakbavaló, pizzaalátét. Rendkívül egyedülálló módon bárhova magunkkal vihetjük. Ha vállaljuk. Online itt éred el!

reggeli-az-agyban8


5. Hideg italok a takaró alatt is

Ezek a színes, retro mini hűtők bárhova elhelyezhetők, instant hűtik le kedvenc italainkat, amelyekért egy métert sem kell megtennünk gyalog. Takaró le, kar kinyújt, és már ott is a megmentő nedű. Itt tudjuk megvásárolni!

reggeli-az-agyban


6. Konyha egy karnyújtásnyira

Sosem hittük volna, hogy lesz egy masina, amely képes minden funkciót ellátni, amit a konyhánk összes háztartási gépe együttvéve. Ez a három az egyben gép egyszerre mikró, kávéfőző és főzőlap, hogy semmiből se maradjunk ki, csak azért, mert nem szeretnénk kikelni a pihe-puha ágyból. Ide kattints a vásárláshoz!

reggeli, ágy, konyha, gép