Bögre és csoki karácsonyra? Felejtsd el!

Soha nem tudod, mivel lepd meg szeretteid, aztán a végén kis túlzással bögre és csoki lesz belőle? Összegyűjtöttünk Pécsen induló kézművestanfolyamokat, amelyek keretein belül saját készítésű, kreatív ajándékokat készíthetünk karácsonyra családunknak, barátainknak.

hirdetés

Hidd el, jobban fogják értékelni a cimborák az általunk elkészített apróságokat, mint a könyvet, amit valószínűleg sosem fognak elolvasni, vagy a feliratos párnát, amit betesznek a szekrénybe.

Olajzselé, testradír, arcpakolás házilag

A Little Gardennel a rendszeres tanfolyamok mellett decemberben konkrétan karácsonyi ajándék készítő workshopon is részt vehetünk! Az esemény során behatóbban megismerhetjük a kencék fajtáit és elkészítési módjait. Az óra során olajzselét, testradírt, arcpakolást és még egy negyedik, egyelőre titkos terméket készíthetnek a résztvevők.

Mikor? December 17., szombat

Még több információ: Ide kattintva!

ge23ctcuxww-viktor-forgacs


 Sárgabarackos-csokoládés karácsonyi sütemény

Nem feltétlenül ajándéknak, de családnak tuti ajándék szentestére a karácsonyi sütemény. A Yokka Desszertműhely Karácsonyi Desszert Workshopján karácsonyi ízvilágú, összetett desszertet készíthetünk. A workshop keretében egy sárgabarackos-csokoládés ízű mutatós desszertet készít a csapat, amelyet karácsonykor az asztalra varázsolva ámulatba ejthetjük szeretteinket. Mandulás, kakaós linzer ágyon pálinkás-aszalt-barackos lekvár, amelyre lágyan simul a valódi marcipán alapú piskóta. Mindezt megkoronázzuk még barack- és csokoládékrémmel.

Mikor? December 17., szombat

Még több információ: Ide kattintva!


Gyógykrémek és masszázstömb karácsonyra

A Pécsi Házi Manufaktúra Műhelyben megtanulhatjuk a házi kozmetikumok készítésének bevezető fogásait, méghozzá a vízmentes krémek által. Betekintést nyerhetünk továbbá, hogy miként kell különféle gyógykrémeket készíteni, a tanfolyamon készíthetünk ajakápolót, krémdezodort, masszázshabot és masszázstömböt is.

Mikor? December 3-4-10-11

Még több információ: Ide kattintva!

karácsony, ajándék, christmas, szenteste, kézműves, ünnep


Könyvkötés és nemez szütyők ajándékba

A Szabadkikötő elkápráztat a kreatívabbnál kreatívabb workshopokkal. Egész decemberben lesznek eseményeik, méghozzá tematikusan. December 3-án délelőtt karácsonyi süti műhely lesz, ahol mézeskalácsot készíthetünk, délután pedig textilnyomtatás, ahol elkészíthetjük saját mintájú pólóinkat vagy vászonszatyrainkat. December 4-én könyvkötő műhelyen vehetünk részt, ahol elkészíthetjük saját vagy ajándék füzetüket, aminek a borítóját dombornyomtatással díszíthetjük majd, de lesz karácsonyfadísz készítő workshop is december 11-én, adventi nemez műhely 17-én, és csomagolópapír műhely is december 18-án!

Mikor? December 3-4-10-11-17-18

Még több információ: Ide kattintva!