Igazán kellemes lesz az idei fürdőruhatrend

Végre egy olyan év, melynek  fürdőruhatrendje nem csak a modellalkatú hölgyek kedvére tesz. 2017-ben válogathatunk a rojtos felsők, egyberészes ruhák, magasderekú alsók és izgalmas mintázatú darabok között, annyi biztos, hogy mindenki meg fogja találni a neki előnyösen álló fazont. Lánczos Benkő Tímeát, a pécsi stylistot hívtuk segítségül a nézelődéshez.

hirdetés

A tuti: egyberészes darabok

A stylist szerint idén az egyberészes fürdőruhák hódítanak majd leginkább. Ezeknek a daraboknak csak a képzelet szabhat határt, a boltok polcain mindenféle megoldással találkozunk velük; a hátul, az elöl és az oldalt kivágott, a szaggatott, illetve a mintás lesz a legnépszerűbb, de a divatcégek másképpen is megpróbálják majd feldobni a nyári darabokat. Persze, ha egyenletesen szeretnénk barnulni, az egyberészes nem jó választás, de valamit valamiért.

Lánczos Benkő Tímea szerint ezekben a darabokban az is szuper, hogy rövidnadrágokkal és szoknyákkal is remekül mutatnak a nyaralás során, úgyhogy bátran viselhetjük a strandon kívül is őket.

Fodrok, fodrok mindenhol

Talán nem meglepetés, hogy a régóta hódító rojtok és fodrok idén nyáron a fürdőruhákon is megjelennek – ezek vizuálisan tunningolják fel a fürdőruha felső részét, de óvatosan bánjunk ezzel a stílussal, a fodrok ugyanis kissé nagyítanak, és hatékonyan vonzzák a tekintetet.

Magasderekú alsó lesz a nyerő

Ha a bikinik mellett tesszük le a voksunkat, akkor – a stylist szerint – készüljünk rá, hogy a kétrészes fazonnál leginkább trendi a magasderekú alsó lesz. Itt is a kivágások és a különböző csavart változatok láthatóak mindenhol, egyszerű, letisztult megoldásokra ne nagyon számítsunk.

Legújabb találmány; a „halter” felsők

Természetesen az alacsony derekú, kétrészes bikinik sem tűnnek el idén, a fentiekhez hasonló megoldásokkal találkozhatunk majd. A „halter” felsők, vagyis azok a darabok, amik háromszög alakban simulnak a mellekre, igazán menőnek számítanak majd idén, hab a tortán, hogy apróbb és dúsabb keblű hölgyeknek is tökéletes választás. A merészebbek ezeket a darabokat is felkapják majd utcára, ugyanis a has- és hátvillantás már nem tabu idén.

Annyi biztos, hogy az idei divat nem az egyenletesen barnulni és kényelmesen fürdőzni vágyó nőknek kedvez, viszont ráterelhetik a figyelmet az előnyösebb testrészekre, így biztosan mindenki megtalálja majd a hozzá illő darabokat.