Köntöst húzni utcára menő lesz idén!

December végén megírtuk, hogy milyen trendeknek örülünk, hogy végük lett 2016-ban, most pedig Lánczos Benkő Tímea pécsi stylist segítségével megmutatjuk, hogy mi vár ránk 2017-ben. Gatyát felkötni, lesz itt minden, ami szem-szájnak ingere!

hirdetés
Csík csík hátán

2017 egyértelmű mintája a csíkos lesz, és ezt úgy képzeljük el, hogy szinte bármilyen színkombinációval találkozhatunk a boltok polcain. A legdivatosabb a cukorka színeiben pompázó, vagy az élénk nyári napok ihlette, színes csíkos minta lesz idén.

A visszafogottabb kék, fehér, szürke csíkok is divatba jönnek majd, a hivatalos viselet egyik vezető mintája és színei ezek lesznek. A pécsi stylist azt javasolja, hogy bátran húzzuk majd fel ezeket a darabokat akár városban is.

divat-cikk3

A khaki az új fekete

Eddig is ott volt nekünk a military minta, ami idén nem is tűnik el. Sőt a khaki szín mindenhol megjelenik majd, nem csak a military fazonú ruhákon!

Mutasd a vállaid!

A kilógó vállak és hangsúlyos ujjak már tavaly is divatban voltak, idén pedig még inkább jelen lesznek. Az üzletekben egyre több váll nélküli, kivágott és harangszerűen táguló ujjú pulóverekkel, ingekkel találkozhatunk. Emellett újra divat lesz a féloldalas megoldás, vagyis az ejtett vállú fazonok, az ujjaknál pedig a “hasított” végek, vagyis a felvágott fazon lesz a menő.

divat-cikk4

A sárga 50 árnyalata

A mustársárga szín egyébként is gyönyörű, 2017-ben pedig még inkább hódítani fog. Bármely árnyalat mellett tesszük le a voksunk, nem lőhetünk mellé. Lánczos Benkő Tímea bátorít: viseljünk sárgát nyugodtan bármikor, bármilyen árnyalatában!

divat-cikk5

Trench coat új fazonban

Az elegáns női ballonkabát nem engedi, hogy elfelejtsük. Nem hiába, hiszen letisztult, mutatós formavilága miatt a ballonkabát lassan alapdarab lesz. Idén a hosszabb fazon, nagyobb csat, rugalmasabb anyagok fogják feldobni az ikonikus ruhadarabot.

Köntös: ha akarod, ha nem!

Végül, de nem utolsósorban itt egy darab, aminek nem örülünk annyira, mint az előzőekben felsoroltaknak. Ez pedig az utcai viseletre szánt, köntösszerű ruhadarab. Hát, mit is mondjunk. Legalább nem kell órákig készülődni, amiben kipattanunk az ágyból, hordhatjuk akár utcára is.

divat17-5