Lesz mit nézni a tévében

Bár a pontos őszi programkínálat még alakulóban van a magyar csatornákon, a napokban és a következő hetekben biztosan műsorra tűznek pár olyan sorozatot, amelyeket eddig még nem láthattak a tévében magyar nézők. Ezek közül szemezgettünk, ötletet adva arra, mit nézzünk, ha a négy fal közt ragadunk a szeszélyes nyáron.

hirdetés

Brickleberry

Az USA-ban 2012 óta pörög ez az animációs vígjátéksorozat, ott a harmadik évad következik hamarosan, de itthon ma – azaz csütörtökön – láthatjuk először a tévében. Természetesen felnőtteknek szól, eléggé elborult és sokszor kicsit közönséges humorral operál – bár ez ízlés dolga. A történet középpontjában egy nemzeti park és annak őrei állnak, köztük – az emberek mellett – egy medvebocs.

brickleberry

22-es körzet – A bűn utcái (NYC 22)

A 2012-es krimisorozat egyelőre egy évadot ért meg, ami Magyarországon augusztus közepén kerül képernyőre. A sztori fonalát 15 New York-i rendőrújonc vezeti, akiket kapitányuk már az első napjukon elküld járőrözni. A sorozat rendezője, Richard Price többek között a Drót című szérián is dolgozott már, a rendőrsztorik kedvelői mindenképp nézzék meg legalább a felvezető részt.

Pilot

Az uralkodónő (Reign)

Az (ál)történelmi tinisorozat szintén augusztusban startol hazánkban, az USA-ban ősszel indul a második évada. A főhős a tinédzser Stuart Mária, ennek megfelelően a helyszín a 16. századi francia udvar. Itt szokásos, tinisorozatokra jellemző helyzetek és konfliktusok jelennek meg egy kevés történelmi háttérrel feldobva.

reign

Cédrusliget (Cedar Cove)

Egy amerikai bírónő szakmai és magánélete áll a történet középpontjában, Andi MacDowell alakítja a főszereplő hölgyet. A szép amerikai kisvárosban egy mindentudó, kotnyeles újságíró is tevékenykedik, aki előtt nincs titok, ami a városlakókat illeti. Kettejük kezdődő romantikus kapcsolata sok megpróbáltatás előtt áll…Július óta megy hazánkban, még nem késő bekapcsolódni.

Debbie Macomber's  Cedar Cove 1001-- (Photo by: Chris Large/Hallmark)

Carrie naplója (The Carrie Diaries)

Két évadot élt meg a Szex és New York előzménysorozata, itthon augusztusban indul a második szezon. Carrie Bradshaw ’80-as évekbeli tiniéveit követhetjük nyomon, kiderül, miként szeretett bele Manhattanbe, hogyan indult a karrierje és milyen kihívásokkal kellett megküzdenie. És persze felteszi első kérdéseit a szexről, szerelemről, barátságról és családról.Win Some, Lose Some