Saját játszóház az otthon kényelmében?

Már megint valami őrültség – gondolod, miközben valami csupa élénk zöld-piros-kék és sárga színkavalkád ötlött fel benned, meg az, hogy ehhez bizony rengeteg helyre lesz szükséged – de ez egyáltalán nincs így! Akármiért szorultatok be a lakásba, legyen az oka egy karantén, a bezárt játszóház vagy egyszerűen az esős idő, őrült színkavalkád és hatalmas hely nélkül is varázslatos és elbűvölő játszóházat alakíthatsz ki a gyerekek nagy örömére. Persze az sem utolsó, ha így te is kapsz pár nyugodt percet. Hisz nyugodt anya egyenlő boldog gyerekek, ezt ma már mindenki tudja.

hirdetés
Uránia Mozi

Lássuk a medvét!

Persze nem szó szerint! De már biztos kíváncsi vagy, hogyan kötheted le otthon a srácokat, anélkül, hogy minden felnőtt tér végleg eltűnjön a lakásból. Ráadásul még otthonos is maradjon, meg főleg ne kelljen hozzá órákon át előkészülni, miután a gyerekeket majd körülbelül tíz percig szórakoztatja a dolog. 

Szóval medve helyett puha labdamedencét javaslok, csurig labdával, magas minőségben és olyan letisztult színekben, hogy a nappaliban sem fogod úgy érezni magad, hogy teljesen elleptek a színes baba- és gyerekholmik, s már felnőttnek nincs is helye a lakásban. A medencébe bátran beleülhetnek a kicsik már fél éves kortól, és vidáman ugrálhatnak bele a nagyobbak, imádni fogják! 

Ugrálás után mi legyen?

Az örökmozgók is elfáradnak közben, jöhetnek hát a szerepjátékok, babázás vagy főzés a kuckóban, csendes autózás vagy mesekönyv-nézegetés… Mindhez nagyszerű egy pompás indián sátor vagy egy álomszép baldachin. A babyberry.hu minőségi sátrakkal és baldachinokkal kápráztatja el a kicsiket és bizony a nagyokat egyaránt, itt a hangos és kalandvágyó indiánok és a szépséges kis hercegnők is megtalálhatják számításaikat. Egy cseppnyi fantázia, s a kuckó lehet ház, bolt vagy bármi, ami éppen a manóknak eszébe jutott, s ha elfáradtak, akár a délutáni szundit is tervezhetik ide, igazán mesés lesz. Ha kertetek van, oda is bátran ki lehet vinni, s örömmel fognak kint játszani a friss levegőn.

Ugrálás és szundi után…

Itt az ideje egy kis kézügyességnek. Lehet színezni, papírgalacsinokból képeket ragasztani, festékkel mindent jól összepöttyözni, krumpliból nyomdát faragni, szívószállal szappanbuborékot fújni vagy gyurmacsigáknak futóversenyt rendezni. A mesés felhős kisasztalok koronás, nyuszis, macis vagy felhős székekkel már igazán csak a hab a tortán, hogy elmerüljetek a gyermeki örömökben és a gyermekkor felhőtlen varázsában.

És már itt is az este!

Mivel a játszótér kimaradt, a napot a lakásban zárhatjátok egy kiadós hintázással, Adamo hintákkal, picurkáknak akár már pár napos kortól a baba változat, nagyobbacskáknak a junior fajta való, ami akár a gyerkőc 5 éves koráig is szolgálhat titeket. Persze még gyönyörű is, így nemcsak a kicsik fejlődésének, de a szülők esztétikai érzékének is jót tesz, a lakásban csodásan mutat, akármelyik szobában. Csak arra vigyázz, hogy előbb legyen meg az esti pancsi, mert könnyen úgy jársz, hogy a kalandos otthoni nap után a ringatózásban pillanatok alatt el is alszanak! Shhh… Én szóltam! Jöhet egy pohár bor? Egészségedre!

(x)