A Pécsimami Közhasznú Egyesület és a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. anyák napját megelőző, szombat délelőtti rendezvényén a közös virágültetés mellett szuper programokkal és kedvezményes virágvásárral készül. Az új vásárcsarnok előtti téren május 6-án 10 órától délig várják a szülőket és a gyerekeket minifotózással és játszóházzal.

hirdetés
Uránia Mozi

A program anyák napi Ringató-percekkel indul, melynek ideje alatt a virágültetésre regisztráltak átvehetik a palántákat. A növénykék mellé egy kis szívecske is jár, melyre a virágot ültető gyermekek neve kerül.

Kép: Pécsimami

10.30-kor kerül sor a közös ültetésre: összesen 144 darab mindig nyíló begóniát és sárkánybegóniát ültetnek a résztvevők a csarnok előtti vízmedence köré elhelyezett kaspókba.

A sok szívvel megjelölt virág üzenete: „Anyának lenni jó!”.

A szombati program ideje alatt ingyenes anyák napi minifotózásra lesz lehetőség, a kicsiket pedig játszóház szórakoztatja. Lesz buborékeső, csillámtetoválás, elektromos kisautó és traktor, de csúszdás labdamedence is.

Kép: Pécsimami

Annak is érdemes ellátogatnia az eseményre, aki szeretné kedvezményes áron beszerezni az anyák napi vágott vagy cserepes virágokat: az ehhez szükséges kupont a helyszínen lehet átvenni a Pécsimami standjánál, amit kizárólag aznap lehet felhasználni.

Az anyák napi rendezvény ingyenes! Bővebb információ ITT olvasható.

A program a Pécsimami NEAO-KP-1-2023/8-001323 számú, „Szülő születik – Iránytű a pécsi családoknak” című pályázata keretében valósul meg a Pécsimami szervezésében és a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt.-vel együttműködésben.

Anyák napja alkalmából május 7-én, vasárnap, az ünnep napján is lesz virágvásár a vásárcsarnok előtti téren. Reggel 6 és 14 óra között még bárki beszerezheti a külterületi asztaloknál a gyönyörű és friss virágokat szeretteinek.

(x)